Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Καλως ηλθες.
Ανεξαρτητα απο την νομιμοτητα, η 4αρα ειναι απιστευτα αβολη στην καθημερινη χρηση.
Μια σωστα ρυθμισμενη τεσσαρα σε βεντουζαρει στο καθισμα και δουλευει σωστα μονο ετσι.
Αυτη ειναι η δουλεια της. Να σε κραταει στερεωμενο στο καθισμα σου και εκτος απο το να μην πηγαινεις περα δωθε, να σε κρατησει στην πολυ κακη περιπτωση.
Υποχρεωτικα και απαραιτητα πρεπει να ειναι στηριγμενες στην ειδικη δοκο που πρεπει να υπαρχει (γιατι αν ειναι αλλου πχ στο πατωμα) πες αντιο στην σπονδυλικη σου στηλη και επισης πρεπει να εχεις υποψη σου πως επειδη δεν εχουν ελαστικοτητα ολο το ζορι σε ενα τρακο θα πεσει στον λαιμο σου. (Και το κεφαλι μας ειναι αρκετα βαρυ για την αδρανεια ενος τρακαρισματος.
Στην απλη ζωνη, που θα σε αφησει να πας μπροστα, θα ακουμπησεις στον αεροσακο και καπου εκει θα κλεισει η περιπετεια ομαλα.
Αν εισαι καρφωμενος στο καθισμα και το κεφαλι σου δεν φτασει στον αεροσακο θα συνεχισει να κινειται και… δυσκολα τα πραγματα για τους σπονδυλους.
Ενα αλλο θεμα που πρεπει να εχεις υποψη σου ειναι πως η ζωνη ασφαλειας του αυτοκινητου ειναι πιστοποιημενη και αντιστοιχα πρεπει να ειναι και η τεσσερα (κοστος 200+ για μια βασικη) και σε καμμια περιπτωση οι boulis racing, toumbanos rallye κτλ που υπαρχουν στα διαφορα «τιουναδικα» με 20/30 ευρω δεν ειναι μελετημενες και πιστοποιημενες. (Για αυτο και δεν γινονται δεκτες σε καμμια επισημη διοργανωση).
Σε γενικες γραμμες, απο εμενα ειναι οχι, ειδικα σε ενα αυτοκινητο που ο σκοπος του ειναι η καθημερινη χρηση.
Και ριξε και μια ματια στα καθισματα σου μην τυχον και τα εχει βαλει κανας σκιτζης και εχει πειραξει βασεις και οδηγους. (Και ουσιαστικα ειναι «στον αερα»).
-
The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου. Οφείλω να ομολογήσω πως με κάλυψες. Όσο για τα καθίσματα, ομολογώ πως παρόλο που αυτή τη στιγμή είμαι 100% σίγουρος πως είναι πράγματι «στον αέρα», ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να τα κοιτάξω, ευτυχώς που το είπες εσύ...
(μεταξύ μας, όταν παίρνεις "καινούργιο" αυτοκίνητο, δεν πάει το μυαλό σου σε βίδες και οδηγούς)
Και πάλι ευχαριστώ!!
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP