σε συνεχεια των προβληματων μπεκ και οτι μερικες φορες παιρνει μπρος μονο αν παρατεινω το πατημα συμπλεκτη και φυσικα το μη μηχανικο της αφαιρεσης διπλωματος..εχουμε και αυτο:

IMG_20230206_154334.jpgIMG_20230206_154139.jpgIMG_20230206_154203.jpgIMG_20230206_154228.jpgIMG_20230206_154239.jpg

ερωτηματα:

1)ειναι αυτο που νομιζω? φλαντζα κυλινδροκεφαλης?

αν το συνδυασω με λιγο ασπρο καπνο που νομιζα οτι ειναι απο το κρυο,δεν εχει συνεχεια ασπρο ..οταν μαρσαρω βγαζει..μερες πριν εβγαζε και στο ρελαντι για λιγο..

υ.γ. εχω και το κιτρινο φωτακι στο καντραν με το αμαξι πανω στην ραμπα που γραφει σερβισ,αν και ειναι ρυθμισμενο για τον μαρτιο να βγει ετσι κιαλλιως εχει καμμια σχεση με το θεμα η' ειναι απλως συμπτωση?

2) το οτι δεν μιζαρει σωστα ειναι απο αυτο το προβλημα η' θα εχω και αλλο μετα?

και μια υποθετικη ερωτηση..

3) ειναι δυνατον να μην το ειδαν στην αντιπροσωπεια οταν αλλαζαν μπεκ? αμεσως μετα αν θυμαστε ειχα κιτρινο φως στο καντραν ,κινητηρα,οπου μου ειπαν οτι ηταν νοξ και λαμβδα ..αφου εσβησε,αρχισε αμεσως την μεθεπομενη μερα το θεμα με το μιζαρισμα..δλδ..σε 2 μερες μετα την επισκευη των μπεκ,βγηκαν τοσα θεματα ,ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ? καλα ο νοξ και το λαμδα μπορει να ειναι η μπαρουφα που βγαινει καθε φορα που αλλαζουμε μπεκ,λογω κακης προηγουμενης καυσης..η φλαντζα τοσο συπτωση ειναι να πεσει μαζι με τα μπεκ?

4 ) επειδη δνε ανεφερα που εκανα την επιδιορθωση μπεκ,μπορουν να μου κανουν επιτηδες ζημια σε οτι αφορα την φλαντζα? να το προκαλεσουν δλδ? η' ειναι συμπτωση του διαολου?

5 ) τι προκαλει την ζημια στην φλαντζα αυτη?

6) επειδη ηρθε ο νεος απο την πινεζα να το βγαλουμε βολτα,το αυτοκινητο με χαλια φλαντζα νομιζω οτι δνε πρεπει να μετακινηθει σωστα?

ευχαριστω για τις απαντησεις σας