Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 107

Θέμα: Συνεργεια BMW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    +30 210 98 56 110
    Παρε τους τηλεφωνο. Πες τους, ποιος εχει μηχανημα δικο σας στην περιοχη μου η που μπορω να στειλω τα μπεκ μου.
    Μου ειπαν ειναι χαλασμενα, θελω μετρηση και καθαρισμο.
    Οσο παραξενο και μα σου φανει ειναι Ελληνικη εταιρεια με παγκοσμιο βεληνεκες.
    γιατι να μου φανει παραξενο,εχω διαβασει για πολλες τετοιες ελληνικες εταιρειες,ειμαι πολυ ψαχτηρι στο ιντερνετ..μετα λοιπον απο ψαξιμο,ιντερνετικα βρηκα εναν δικο τους..αυτον:

https://www.car.gr/parts/view/253196...apergis-sport-

αλλα ηθελα την εμπειρη γνωμη σου ,εγω δεν σκαμπαζω απο την μηχανικη των μπεκ..εχω διαβασει πολυ για εμμεσο και αμμεσο ψεκασμο και γενικα πως δουλευουν..ομως οι γνωμες για το αν μπορουν να καθαριστουν τα μπεκ αμμεσου ψεκασμου και να εχουν μετα αποδοση ικανοποιητικη και προσδοκιμο ζωης σε σχεη με το κοστος που καθαριζονται ,ειναι αμφιλεγομενες οπως παντα..ο καθενας απο προσωπικη εμπειρια εχει την αντιθετη γνωμη..σε πολλα φορα λενε οτι καλυτερα ειναι αν φτασει να κατουραει να θελει αλλαγη,θα τα φτυσει ξανα γρηγορα.

βασικα πρωτα επρεπε να σε ρωτησω..οταν η αντιπροσωπεια τα βγαζει για αλλαγη,ειναι χαλασμενα,δλδ. εχουν χασει σωμα η΄απλα μπουκωμενα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 05-01-23 στις 22:06

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP