Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 107

Θέμα: Συνεργεια BMW

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχιτεκτονας Λογισμικου. Εξηγει ισως την ανωμαλια μου;
    εντελως!! και σνα να μην εφταναν ολα αυτα ,πληροφορηθηκα απο εξειδικευμενο εδω θεσσαλονικη οτι υπαρχει ελλειψη σε μπεκ,αν εχω τετοιο θεμα...το αλλο θεμα ειναι οτι σβηστο ,εφοσον δεν κανει εκινηση ειναι οτι δνε μπορει να ελεγξει αν ειναι μπεκ.

μου εδωσε και ενα τηλεφωνο καποιου στην τουμπα,αν ξερει καποιος απο εδω,που καθαριζει μπεκ..δυστυχως δνε τον προλαβα ανοιχτο ,παει απο βδομαδα κιαυτος..του ειχα τηλεφωνησει προπερσυ και τον ρωτησα και μου ειπε οτι τα δικα μου δεν καθαριζονται,μονο αλλαζονται ,οπως ηξερα και εγω οταν τα αλλαξα μεσω γκουντ γουιλ..αν τελικα τα αλλαξαν γιατι παντα υπαρχει δυσπιστια..τωρα μου ειπε ο μαστορας οτι αυτος που τα καθαριζει εφερε ενα νεο μηχανημα και οτι μπορει να τα καθαρισει τα δικα μου..ομως δνε τον προλαβα...οποτε αν οντως το κανει σε μια λογικη τιμη ,τους πεταω ενα καθαρισμο να δουμε αν ειναι απο αυτο..

επισης αποτι ξερω πολ/στες και μπεκ αλλαζονται ολα..ο μαστορας που ρωτησα λεει οτι αλλαζουν μονο αυτα που δνε δουλευουν και δνε ειχαν καποιο παραπονο..μαλλον το κανουν λογω κοστους..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 30-12-22 στις 16:26

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP