α ρε σταματη , τι καθεσαι και γραφεις τοσα? σευχαριστω πολυ ρε φιλε..εγκυκλοπαιδεια εισαι..δεν ξερω τι επαγγελμα κανεις αλλα σιγουρα θα επρεπε να πας στο μοναχο να κανεις σεμιναρια στους μηχανικους εκει..οχι τιποτα αλλο να δικαιολογησεις και το αγαλαμα εκει που σου εστησαν..(και να παρεις πισω τα χρηματα που ξοδεψες τοσα χρονια σε επισκευες)..

και τωρα,καλως τον νομο του μερφυ..αλλα τι μερφυ..αφου το μυαλο μου ειχε καθισει στην γνωστη νοοτροπια του ..περιμενε,καλα να παθω,πρωτοχρονιατικα..θα μας ΜΠΕΙ καλα το νεο ετος..το ρημαδι αποφασισε να δωσει τελος στο διλλημα μου ,να παω η' να μην παω μαστορα και αν περιμενεω να βγαλει λαμπακι..πλεον γυρναει μιζα ,κανει οτι εκεινει ,ξεροβηχωντας αλλα δεν..στο ενα απο τα 2 σετ εκινησης που παιξαμε στο τελος μου εβγαλε και ενα σταρτ-στοπ φωτακι..και ΜΥΡΙΖΕΙ καυσιμο..οποτε το κλειδωσα και περιμενω το νεο ετος γιατι οτι και να κανω τωρα θα μεινει σε καποιο συνεργειο λογω αργιων και δνε θελω τοσες μερες ,δεν εμπιστευομαι κανεναν ΠΙΑ..

τετοιες στιγμες ειναι που ηθελα να ειμαι και εγω υποψηφιος στο κλαμπ μετοικησης διπλα στον σταματη η' στον αρη..μαλλον στον σταματη γιατι εχει και σουβλακια!..

οποτε μεχρι τοτε 3/1/ 23 ,θεωριες και διαγνωσεις πληκτρολογιου μονο..αναγκαστικα..τα σουβλακια και οι μπυρρες θα περιμενουν,ο καθενας σπιτι του..ειδα και αυτο ψαχνοντας..
λετε??