Καλησπέρα και πάλι στην παρεα!
Στο διαστημα που πέρασε έχω πλέον το μπλοκέ τοποθετημένο στο αυτοκίνητο αλλα οπως ειχα πει και πιο πάνω τα δισκάκια θέλουν αντικατάσταση.
Δε λεω, για παντες ειναι καλο, αλλα σαν ποσοστό ειναι σίγουρα μειωμένο και θελει φρεσκαρισμα αφου μπορω οταν ειναι σηκωμενο στη μια πλευρα να γυριζω τη ροδα με τα χερια μου.
Διαβάζοντας περισσοτερα και απο τα site της racing diffs ειδα οτι υπαρχουν 2 επιλογες, 25% με 2 δισκακια οπως το εργοστασιακο και 75% με 4 δισκακια. Ποια η γνωμη σας για χρηση στο δρομο του 75% ?
Το αμαξι δεν ειναι καθημερινο, ιδανικα θα ηθελα το 40% που βαζουν 3 δισκακια εναντι των 2 που εχει μαμα, αλλα αυτο δυσυχως γινεται μονο στα μεσσαια καβουκια οπου υπαρχει ενας αποστατης τοποθετημενος απο το εργοστασιο που τον αφαιρουν για να μπουν το εξτρα δισκακι με το πλατο του αντιστοιχου παχους.
Επισης γνωριζει κανεις αν η εμπλοκη ειναι μονιμη η αυξομειωνεται με τις ροπες του πατα ασε ? Δηλαδη η ιδια αντισταση που εχει οταν ειναι σηκωμενο στο πλαι και γυριζω τη ροδα ειναι η ιια και οταν παταμε γκαζι πανω σε μια στροφη πχ η οταν αφηνουμε το γκαζι ?
Θα μου ηταν χρησιμες οι αποψεις σας.