Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 107

Θέμα: Συνεργεια BMW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

το βαζω εδω για να μην φορτωνω το φορουμ με αλλο θεμα γιατι δεν ξερω αν ειναι θεμα ..οταν κανω εκινηση εν σταση,πριν φυγω το πρωι πρωτη φορα,χρειαζεται δεν χρειαζεται,λεω επειδη ποικιλουν οι αποψεις,εγω το αφηνω 1' να ανεβασει τα λαδια..εκεινη την ωρα ειναι κοντα στις 1000-1100 στροφες..μετα πεφτει συμφωνα με τον μηχανικο μου στις 850..το ανεβασε απο τις 750 λιγο πιο πανω στο τελευταιο σερβις.

εχει κανα 3μηνο τωρα που οταν πεφτει εκει στις 850 κανει το ρελαντι σαν τρακτερ..οχι σε ηχο αλλα σε δονησεις..απο την μηχανη δεν ακουω καποιο διαοφρετικο ηχο,μονο το παραπανω τρεμουλο στο ρελαντι μεσα στο αμαξι,σαν να κουναει παραπανω.δεν εχω καποια ενδειξη λαμπακι,μονο αυτο που ειναι διαφορετικο οπως πριν..δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα αυτο ξεκινησε μετα απο ενα ανοιγμα που του εκανα με μια δευτερα μεσα μεχρι κοντα στις 4.000 στροφες..δεν ειναι κατι που το συνηθιζω ,απλα ημουν αφηρημενος με ενα ωραιο κωλο και μου ξεφυγε.αξιζε..την αλλη μερα αρχισε το συμπτωμα..αξιζει να το ψαξω? η λογικη μου πλεον εχει εκπαιδευτει να μην το ψαχνω το ρημαδι γιατι θυμωνει..απο την αλλη δεν μπορω να μην παρατηρω,ειναι θεμα ενστικτου..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 27-12-22 στις 11:56

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP