Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: (Επαν)ενεργοποίηση Navi και Mirroring

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν, τελευταία ενημέρωση -επιτυχούς αποτελέσματος- για να μαθαίνετε (νεότεροι και παλιότεροι): ήταν το γνωστό θέμα με το NBT, μέχρι κάποια version (νομίζω J) δουλεύει το update/modify μέσω USB, ενώ από εκεί και μετά το ΝΒΤ2 (δηλαδή από L μέχρι Y) θέλει μόνο ENET και εντελώς άλλη διαδικασία μέσω Esys (ή όποιο άλλο software έχουμε). Οπότε στην περίπτωσή μου, που στο τελευταίο service που κάνανε update όλα τα συστήματα (από PCM μέχρι και το HU_NBT), μου φάγανε το FSC και έπρεπε να κάνω την καινούρια διαδικασία.

Όπως προείπα, θέλει ENET και Esys, δεν θέλει απλό FSC_Update αλλά θέλει να το ενεργοποιήσεις δημιουργώντας νέο κωδικό βάσει του FSC, τον οποίο μετά πρέπει να περάσεις με εκ νέου update των χαρτών. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να κάνω λοιπόν όλη αυτή τη δουλειά, μου απάντησε ο Juris, μου είπε ότι έχουν έτοιμο δικό τους software που τα κάνει όλα μόνο του, μου το έστειλε, μου έδωσε και τον κωδικό που χρειαζόμουν για να συνδεθεί το software τους με την δική τους βάση (για να τραβήξει τις σωστές ρυθμίσεις και να τσεκάρει το τι έχω πληρώσει) και εντός 15' ήμουν έτοιμος

Άρα δεν χρειάστηκα ούτε το καλώδιο (τα κλαίω τα 14€ ) τζάμπα και το άγχος για το τι θα πείραζα με το Esys (αν και έφτιαξα πολλά άλλα πραγματάκια που δεν βλέπει το BimmerCode, όλα καλά σε αυτό το κόσμο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Ace : 14-11-22 στις 13:52

2. The Following 2 Users Say Thank You to The Ace For This Useful Post:

Stamatis (14-11-22), wheelman (14-02-23)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP