Εντυπωσεις δεν εχω. Αυτο που βλεπω στο TIS ομως ειναι πως ο κωδικος για το Μpack στα μοντελα 2016+ παραπεμπει σε bilstein μαυρο, οχι κιτρινο.
Εντυπωσεις δεν εχω. Αυτο που βλεπω στο TIS ομως ειναι πως ο κωδικος για το Μpack στα μοντελα 2016+ παραπεμπει σε bilstein μαυρο, οχι κιτρινο.
Και τα 2 δίνει σαν κωδικό νομίζω.
Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια, γιατι δεν εχω αναβαθμισει την εκδοση, αλλα εμενα μου δινει εναν κωδικο για bilstein, το μαύρο και ενα ακομα για sachs που ειναι το 31316796417 και το φοραει το 35αρι.
Μην σε μπερδεψω παραπανω, ας πει και καποιος που εχει δοκιμασει, εγω μονο οτι λεει το μηχανημα εχω να καταθεσω.
Καλημερα στη παρεα. Τελικα φορεσα sachs απο τον εργοστασιακο κωδικο αλλα aftermarket καθως η τιμη τους απο την αντιπροσωπεια αγγιζει σχεδον το τριπλασιο.
Για εντυπωσεις παραπερα..
Τελικα ποιες οι εντυπωσεις απο τα Sachs?
BILL007 (23-06-23)
Καλησπέρα. Οι εντυπώσεις μου είναι όπως και πριν γενικά για ένα SUV είναι σκληρές και κτυπαει λίγο παραπάνω για τα δικά μου δεδομένα.
Και κτυπαει περισσότερο στις χαμηλές ταχύτητες. Στις μεγαλύτερη ταχύτητες είναι καλύτερα τα πράγματα από τις ίδιες κακοτεχνίες διαβάζει καλύτερα χωρίς έντονο κτυπημα.
Σε θέματα πλεύση είναι ικανοποιητική συμπεριφορά. Το αισθάνεσαι αρκετά σταθερό με μικρές σχετικά κλίσεις για το βάρος και σε απότομες καμπές με μεγάλες ταχύτητες εκεί γίνεται πιο εμφανές η κλίση που δεν τρομάζει καθόλου απλά ίσως γλυστρισει προοδευτικά με τα 4 χωρίς να τρομάξεις.
BILL007 (09-10-23)
Τι χρονολογίας είναι το Χ3 ?
Καλά έκανες και πήρες τα Μαμα ακόμη και after market.
Ίσως θα έπρεπε όμως να αλλάξεις και τις βάσεις των αμορτισέρ και ΟΧΙ με after market αλλά γνήσιες.
Το Χ3 3.0i 2004 που είχα στην κατοχή μου ήταν σκληρο και πριν και μετά την αλλαγή αμορτισέρ και τελικά πιθανότατα να μη χρειάζονταν και αλλαγή στα 145000χλμ που την έκανα .
Αν θυμάμαι καλά οι κωδικοί από την BMW ήταν δυο ,αλλά σε ίδια μάρκα αλλά σε after μάρκετ μόνο μια επιλογή υπήρχε
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (09-10-23)
Είναι X3 f25 2014 facelift με 192.000 πλέον. Άλλαξα και τις βάσεις απλά να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (15-10-23)