Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: MAZDA MX5 NC 2.5LT.....ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΧ5????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

καρτοδρομο εχτες..και παρα το ε30 ειναι λαβωμενο (ρουλεμαν πισω...) η μερα ηταν φανταστικη...μου το χαν πει οι φιλοι μ..θα ερθει ενα mx5 nc να βοηθησω λιγο να βρουν τα πατηματα στην πιστα....ξερετε τι μου εφεραν...ΑΛΛΟ ΕΝΑ 2.5ΛΤ.....

πολεμικες συνθηκες λοιπον....δενουμε γερα τη ζωνη...και παμε..εε για αλλη μια φορα το ρημαδι με κερδισε...εστριβε, φρεναρε, παντιλικωνε με ακριβεια που αμαξια των 80-100χιλιαδων ευρω κανουν...και για να γινουμε ακομα πιο ακριβης...δε πιστευω οτι ενα m2 ειναι πιο ρυθμισιμο και ελεγξιμο απο αυτο...πριν με κραξετε περι turbo moter...να σας θεσω οτι μιλαμε για ενα στοκ αμαξι και μια μετατροπη...παντα η μετατροπη χανει...κι ομως εδω ειναι ισα...τοσο καλο ειναι!!!

βγαζω με μεταφορες και φρενακι-πραγμα που συνηθως δεν κανω στο ε30- πολλα σημεια...αλλα το σοβαρο ειναι οτι το αμαξι περα απο μια αναρτηση tein και ενα μπλοκε 2λτ δεν φορα τιποτε το ιδιαιτερο.....για να καταλαβετε το αμαξι ενωσε σχεδον ολα τα κλειστα σημεια του καρτοδρομου..και αμα το χα για λιγο παραπανω θα βγαζε και οριακα (χωρις γωνια) και την κερκιδα...εχει δυναμη ψηλα ο 2.5λιτρος...παιδες εγω αναλογο αμαξι εκει μεσα αλλα και γενικα πλην m, ρχ7 και κανα porsche δεν εχω να ειναι τοσο καλο...να τονισω οτι με το 2.5lt κερδιζει κατα κρατος και το rx8..που απλα στριβει εφαμιλλα..αλλα σα δυναμη χαοτικη διαφορα, ιδιως χαμηλα...

Στο τελος της βολτας...εγω εκανα την προταση μ..τολμησα να ρωτησω..."ποσα θες???" στο καινουργιο μου φιλο...ευγενικα το παιδι μου ειπε οτι δεν το δινει...ΑΤΙΜΟ ΜΧΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ...ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ....

2. The Following 3 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

PetrosD (21-10-22), Stamatis (20-10-22), vagmag (22-10-22)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP