αν και τον τελευταίο χρόνο παίζω μόνο assetto corsa λόγο του ότι ήθελα ένα πραγματικό sim για το setup που έχω φτιάξει, είπα και εγώ να πληρώσω και να πάρω το gt7. θεωρώ πως μετά το assetto corsa και ειδικότερα την έκδοση competizione, τα λεφτά για το gt7, είναι από τα πιο πεταμένα που έχω δώσει...
από άποψη physics, είναι απλά απαράδεκτο και έπρεπε να παίξω κάποιο άλλο παιχνίδι για να το καταλάβω. εκεί που τα καλά sim (acc/auto mobilista/iracing) σε βάζουν στο τρυπάκι του να ψάξεις και να βρεις την πρόσφυση μέσα από την οδήγηση και το setup του αυτοκινήτου, το gt7 την έχει δεδομένη και απλά εσύ προσπαθείς να σετάρεις το αμάξι ανάλογα με το οδηγικό σου στυλ. επίσης το in game progress, αν και αυτό είναι προσωπική άποψη, νομίζω πως χάνει πάρα πολύ...εκεί που στα πραγματικά sim πρέπει να ανταμειφθείς ανεβάζοντας την βαθμολογία του παίχτη μέσα από την οδήγηση του / τις νίκες του κτλ κτλ (πράγμα που σε κάνει πραγματικά να βελτιώνεσαι συνέχεια και να ψάχνεις μικρορυθμίσεις) το gt7 σε ανταμείβει με πόντους και λεφτά για να αγοράσεις αυτοκίνητα, πράγμα το οποίο είναι δεδομένο στα υπόλοιπα...και νομίζω αυτό είναι που ξεχωρίζει πλέον στα σημερινά παιχνίδια αυτής της κατηγορίας.
το pp system είναι επίσης για γέλια. θεωρώ πως πρέπει να βγάλουν ένα update, το οποίο να μην προσθέτει πόντους επειδή απλά ανέβασες την ανάρτηση έναν πόντο, ή άνοιξες την κάμπερ...οκ, δεν λέω άλλαξε την βαθμολογία του pp επειδή του ανεβάζεις την αεροδυναμική ή την ιπποδύναμη, αλλά όχι να το αλλάζεις επειδή ο άλλος προσπαθεί να αλλάξει την γεωμετρία του αυτοκινήτου...αν είναι δυνατόν, να παίζεις με ένα αμάξι το οποίο έχει χειρότερες ρυθμίσεις σε νούμερα απ' ότι θα είχε ένα αυτοκίνητο δρόμου και να παίρνεις αγώνες και βάθρα, επειδή έχει ιπποδύναμη και αέρο.
προσωπικά το θεωρώ πολύ waste of money αν πραγματικά θες να νιώθεις την οδήγηση...
εφόσον υπάρχει τέτοιο νήμα, θα βάλω κάποιες φώτο απο το setup που παίζω...not much, μια τιμονιέρα g923 έχω, που είναι πραγματικά πολύ καλή για τα λεφτά της και λογικά μέχρι το τέλος του χρόνου θα το αναβαθμίσω όλο το πράμα με ένα σετ της φανατεκ και ίσως με ένα καινούριο pc, για να έχω καλύτερες μικρορυθμίσεις της τιμονιέρας απο το δικό της πρόγραμμα εκτός παιχνιδιού, πράγμα το οποίο δεν γίνεται στο ps5...

Απάντηση με παράθεση