Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 88

Θέμα: Z4 e85 3.0 εκκεντροφοροι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σχεδόν παρόμοια εμπειρία με τους από πάνω είχα(με) με το νέο -τότε- Passat με τον παντοδύναμο 1.6 και τα 75 ατίθασα καθαρόαιμα και Ολύμπια άτια του. Φορτωμένο με όλη την οικογένεια συν κάτι μπαγκάζια, είπαμε να προσπεράσουμε δύο φορτηγά που πήγαιναν καροτσάκι όλους εμάς τους δύσμοιρους από πίσω τους στην νέα -τότε- Εθνική προς Πάτρα. Χωρίς να τα πολυλογώ με την near-death experience που είχαμε, την Δευτέρα που γυρίσαμε Αθήνα, το Passat μπήκε κατευθείαν Καρέντα στη Βουλιαγμένης για τα σωθικά του 1.8....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Την ίδια ώρα τα περνάει όλα σουβλάκι (μαζί κι εσένα) το νέο τρικύλινδρο τουρμπάτο σούπερμίνι με το έξυπνο κιβώτιο. Εκεί τι λες? Ότι είναι στο 10% των αυτοκινήτων που με περνούν? Και στο 99% των αυτοκινήτων που είναι οικονομικότερα, χωρίς τεκμήριο, χωρίς τέλη και με πράσινο δακτύλιο?...
    Προς επίρρωσιν των λόγων του σοφού γέροντα, το ταπεινό Fiesta 1.0EB της γυναίκας μου με ένα απλούστατο και φθηνότατο Stg1 της Superchips περνάει το X3 μου από πάνω, από κάτω, από το πλάι, μπορεί και από μέσα, δεν το έχω δοκιμάσει

2. The Following 2 Users Say Thank You to The Ace For This Useful Post:

BILL007 (06-09-22), S8N (26-08-22)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP