Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 88

Θέμα: Z4 e85 3.0 εκκεντροφοροι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε συ Γιάννη, και να σου απαριθμήσει τα πατήματα, τι συμπέρασμα θα βγάλεις;

Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους, όπως είχε γράψει κάποιος κάποτε (για ένα άνοιγμα με Octavia). Το Ζ4 ζυγίζει 1280 κιλά. Εσύ είσαι 400 κιλά πάνω. Άντε γεια.

Ξεκόλλα με τις ατμοσφαιρικές βελτιώσεις. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που σταμάτησε να παράγεται το μοτέρ αυτό, τότε η άγνοια προγραμματισμού είχε καταστήσει τους κομπρεσσορες μονόδρομο, σήμερα με πολύ λιγότερα χρήματα τουρμπιζεις με ασφάλεια και με καλύτερα αποτελέσματα.

Εννοείται πως εισαγωγές DINAN κλπ που σκέφτεσαι είναι πεταμένα λεφτά. Αυτά μόνο για φωτογραφία στο Max Power κάνουν, δίπλα σε ξεκωλες με στρινγκ και πορνογοβες.

2. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

dark knight (24-08-22), dreamer (24-08-22), PetrosD (24-08-22), Snoo (24-08-22), Vassilis ///M (28-08-22)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε

Εννοείται πως εισαγωγές DINAN κλπ που σκέφτεσαι είναι πεταμένα λεφτά. Αυτά μόνο για φωτογραφία στο Max Power κάνουν, δίπλα σε ξεκωλες με στρινγκ και πορνογοβες.
    Που θα βρουμε μια τετοια?

Αρη, το κομπρεσερ ηταν καλη λυση γιατι εβγαινε σε κιτ και δουλευε σε ανθρωπινες πιεσεις εκεινη την εποχη.
    Η εγκατασταση επισης ηταν σχερικα απλη. Ηταν καλη λυση.
    Οσο για τον προγρμματισμο εκεινης της εποχης, οντως, πληρωναμε ενα χιλιαρικο για 20 αλογα που δεν τα βλεπαμε κιολας.

4. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

S8N (24-08-22)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αρη ειμαι old school οπως το μοτερ.εχω επικοινωνησει μεDinan. Οπως μου αρεσει η ατμοσφαιρικη βελτιωση μου αρεσουν και τα ξεκωλλα με τα 12ποντα. Παντως για τουρμπο το ψιλοφοβαμαι μην ψαχνουμε τα πιστονια στην στρατοσφαιρα μαζι με κανενα σετ απο κορσα opc που ανεβασε πιεση.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP