-
εχω ασχοληθει εδω και 6 χρονια με το MAGMA. ..διαφωνω σαυτο που επισημανθηκε στα λεγομενα μου.... καθοτι δεν διευκρυνιζω..οταν λεω να την στεγνωσετε , ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΤΕ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΠΑΝΙ. .. ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ,Η ΖΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΗ..απλα πρεπει να στεγνωσει απο μονη της η ζαντα για την ακριβεια να φυγουν τα πολλα νερα,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΥΓΡΗ. αυτο ενοουσα..γιατι αν εχει πολλα νερα θα διαλυθει το χημικο απο πανω και δεν θα κατσει να δρασει..για του λογου το αληθες η εταιρεια το αναφερει σαν remove excess water.
How to use:
1. Before you start check the bodywork and wheels are cool to the touch and out of direct sunlight.
2. Shampoo the vehicle first and remove excess water.
3. Spray Magma liberally across the bodywork, glass and wheels.
4. Wait 3-5 minutes while the Magma reacts to any iron particles on the surface and turns red as it starts to dislodge them.
5. Agitate bodywork with a soft damp sponge or wash mitt and agitate wheels with a brush or sponge before thoroughly rins
the wetter the car is when you apply Magma, the more you are diluting it down. The drier the better for maximum effect, but it is not essential to fully dry it.
υ.γ. αν το ριξετε στο τζαμι μην αφησετε πολυ ωρα να δρασει γιατι φευγει,αλλα λιγο πιο δυσκολα..εγω δεν το εχω κανει ποτε σε τζαμι μονος μου..
https://www.youtube.com/watch?v=Hi_sMRX0H40
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 13-07-22 στις 15:00
Αιτία: προσθηκη βιντεο
-
The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:
BILL007 (14-07-22), S8N (15-07-22)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας