Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Σταμάτη, έχω την εντύπωση ότι η ένδειξη αλλαγής τακακιών που μου βγάζει, δεν έχει να κάνει με τον αισθητήρα, αλλά με αλγόριθμο που υπολογίζει την φθορά βάσει της χρήσης. Αν είχε αγγίξει αισθητήρα, νομίζω θα άναβε το κόκκινο λαμπάκι με τον κύκλο και το θαυμαστικό. Γι'αυτό σκέφτηκα μήπως τελικά έχει ακόμη "ψωμί" και να το άφηνα ακόμη λίγο.
Επίσης, μια που το ανέφερες, τα προγράμματα value service πώς λειτουργούν; Δίνεις κάποιο πάγιο ποσό ή ετήσια συνδρομή και μπαίνεις; Κι αν είναι έτσι, πόσο κοστίζει; Βέβαια, τα Tourer ακόμη δεν έχουν μπει σε αυτά τα προγράμματα, αλλά ρωτάω έτσι, για να ξέρω για το μέλλον.
Φίλε Dreamer, όσο για το 50αρικο στην τοποθέτηση, ε, αφού θέλω αντιπροσωπεία, θα το ανεχτώ... Αν σκεφτείς ότι μου έδωσαν προσφορά (!) 300€ για την αλλαγή μόνο μπροστινών τακακιών (εργασία και ανταλλακτικά), ενώ με δικά μου ανταλλακτικά θα βγει κάνα 200αρι μαζί με τα εργατικά που ανέφερες, νομίζω αξίζει τον κόπο. Όσο για το βιβλίο συντήρησης, δεν έχω καν χάρτινο, αλλά αυτό λύνεται. Εκεί που εντοπίζω πρόβλημα είναι στο γεγονός ότι πλέον τα διαστήματα συντήρησης δεν βγαίνουν όπως παλιότερα σε σταθερές περιόδους βάσει των διανυθέντων χιλιομέτρων (π.χ. στα 15000 λιπαντικό στα 30000 το γενικό στα 60000 το μεγάλο), αλλά βάσει των ενδείξεων φθοράς των αισθητήρων και των αλγορίθμων χρήσης του CBS. Έτσι, όταν μου έστειλαν από την γερμανική αντιπροσωπεία της BΜW την ψηφιακή λίστα με τις εκτελεσθείσες εργασίες συντήρησης, είχα εικόνα των εργασιών που έγιναν εγκαίρως βάσει του χεονοδιαγράμματος και των απαιτήσεων που έβγαλε το CBS, όχι βάσει χιλιομετρικής χρήσης. Όποια εργασία δεν έγινε στο προβλεπόμενο διάστημα, ήταν τονισμένο πορτοκαλί ή κόκκινο, ανάλογα την σοβαρότητα ή την μη εκτέλεση (συγκεκριμένα στο δικό μου, είχε μια καθυστερημένη αλλαγή λαδιών κατά 200 χλμ). Εντάξει, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός και ίσως αλλάξω άποψη στο μέλλον , αλλά τώρα έτσι το βλέπω. Ίσως κάνω λάθος...
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις!
Καλό βράδυ!