Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
σταματη ειχα την εντυπωση οτι δεν πας σε αντιπροσωπεια για σερβις..φιλε τολις εγω το καλοκαιρι αλλαξα τακακια στην αντιπροσωπεια με δικα μου τακακια και αισθητηρα και πληρωσα για εργασια 54 ευρω.αν πας σε εξιδικευμενο υπολογιζε τα μισα 25-30 ευρω.τακακια δεν φτιαχνει η bmw .απο καποια εταιρεια ειναι ,αναλογα την συμφωνια που εχει κανει ανα χρονια και μπορει να ειναι διαφορετικη εταιρεια για καθε μοντελλο.ομως με τον κωδικο του μοντελλου σου βρισκεις και αγοραζεις απο οποια εταιρεια θες εσυ και αναλογα την προτιμηση σου.και σιγουρα θα γλυτωσεις και αλλα χρηματα γιατι η bmw τα πουλαει ακριβοτερα.
για την μεταπωληση πιστευω οτι για τον μελλοντικο αγοραστη δεν εχει σημασια αν το γραφει με σφραγιδα στο χαρτι απο εναν εξιδικευμενο η΄αν θα ειναι ηλεκτρονικα απο την μαμα.αυτος που θα το αγορασει θελει ιστορικο,δεν τον νοιαζει απο που και σε τι μορφη ειναι.σε εμενα εξαλου ειναι με το παλιο συστημα ,το βιβλιαρακι ,δεν εχει ηλεκτρονικο.και το εχω ενημερωσει και απο εξιδικευμενα μαζι με της επισημης.υπαρχει πληρης ιστορικο.
-
The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP