Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 36 από 36

Θέμα: [E46] βαλβολίνες διαφορικού...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ok,παιδια να μην σας παιδευω αλλο, επειδη δεν μου καθοταν καλα το ολο θεμα,πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια και ρωτησα ποιο μπουκαλι βαζουμε και με ποιο κωδικο..οτι διαβασα ηταν λαθος στο ιντερνετ.

υπαρχει το μπουκαλι για χειροκινητα με αλλο κωδικο για υγρα κιβωτιου ,το οποιο ειναι ιδιο και για το διαφορικο.

και το μπουκαλι γιατι το εχετε εδω αφου δεν αλλαζετε υγρα? γιατι ειναι για τα παλια μοντελλα που αλλαζουν.ναι αλλα υπαρχει κωδικος και για το δικο μου ,αρα καποτε αλλαζουν.

μου εξηγησε ο υπαλληλος ,πραγματα που δεν γνωριζα, οτι δεν γινεται να θελει υγρα για αυτοματο γιατι στο αυτοματο μεσα υπαρχουν κατι πλακετες ενω σε εμας γραναζια,δεν το εχω δει ποτε το αυτοματο πως ειναι απο μεσα και δεν ειχα γνωση.οποτε αυτο ειναι το υγρο που μπαινει και αν το γκουγλαρω με τον κωδικο της εταιρειας 83222339221 η΄σαν MTF LT-3 μου βγαζει 3 μαρκες μονο.σιγουρα απο αυτες παιρνει ειναι και οι 3 γερμανικες που παραγουν γερμανια.1,3 παιρνει το δικο μου,απο αντιπροσωπεια παει 34 το 2λιτρο συνολο 64. αν παρω απο τις 3 εταιρειες βγαινει τα μισα σχεδον τα 2 λιτρα.

αυτο ειναι το μπουκαλι
    https://www.hubauer-shop.de/de/schal...222339221.html

τωρα γιατι στο ρελοεμ μου βγαζει τον αλλο κωδικο που ειναι για αυτοματα δεν ξερω.

ειχε πλακα που εκανα παλι κουβεντα με τον μηχανικο και τον ρωτησα αν κανουν την εργασια εκει και μου ειπε το γνωστο λαιφταιμ.του λεω πως το δικαιολογεις ενω αλλα ξεραμε ως τωρα? μου λεει τα καινουρια κιβωτια δεν ειναι σαν τα παλια.ωραια και αφου εχει ταπα πληρωσης γιατι να μην τα αλλαξω,καλο δεν κανει? οχι γιατι θα δημιουργηθουν κενα στα γραναζια ,θα δυσκολευουν οι ταχυτητες ,γιατι αν εχουν κολλησει γρεζια κ.λ.π ..μα ,του λεω, γιαυτο ακριβως θελω να τα αλλαξω ,γιατι εχω ολα αυτα τα θεματα!! με κοιταξα με απορια και εφυγε. δεν ηθελα να του πω οτι εχω ηδη αλλαξει μια φορα !

2. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (12-04-22), S8N (14-04-22)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP