Η "εξακυλινδρίλα" με μια πεταλούδα, ακούγεται μόνο απο εξάτμιση.
Με ΕΞΙ πεταλούδες....με πρόλαβαν οι "απο πάνω".Αυτός ο ήχος ΔΕΝ μπορεί να αντιγραφεί-αναπαραχθεί, απο κανένα φίλτρο.![]()
Η "εξακυλινδρίλα" με μια πεταλούδα, ακούγεται μόνο απο εξάτμιση.
Με ΕΞΙ πεταλούδες....με πρόλαβαν οι "απο πάνω".Αυτός ο ήχος ΔΕΝ μπορεί να αντιγραφεί-αναπαραχθεί, απο κανένα φίλτρο.![]()
Αν δεν εχεις εξακυλινδρο μοτερ κ θες τωρα να βαλλεις εχε υποψιν σου οτι καπου ειδα στο car.gr ε36 μ3 με 321 αλογα, μοντ 97, 110.000 χλμ, ολοκληρο 3.000 ευρω. Απ οτι ειδα εχει εκτελωνιστει για ανταλλακτικα. Δεν ξερω αν βγαζει πινακιδες. Αλλα για μια μετρατροπουλα... αδηλωτο θα ναι κιολας...
https://www.car.gr/parts/view/749111/
Φιλε μου αρχικα ηταν το 5ταχυο με τα 286 αλογα. επισης υπειρχε και το 6 ταχυτο με 321 αλογα και πορτες αλουμινιου!! αλλα αυτα τα μοτερ βγαζουν αυτο τον ηχο διοτι ειναι 6πεταλουδα και οχι απλα 6κιλινδρα. Οποτε δν νομιζω να κσεμπερδεψεις με ενα απλο φιλτρο γιατι το εχω δοκιμασει στο δικο μου φοραω φιλτρο ΚΝ και εξατμιση απο μπροστα και παλι δν ακουγετε ετσι...
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
fad, το προβλημα μου δεν ειναι να "δειξω" οτι εχω αλογα(αλλωστε εχω...)αλλα να ακουω εκεινο το ουρλιαχτο γατας......(αχ...)
ειπα μπας και ηταν θεμα φιλτρου η εξατμισης,αλλα αφου θελει εξαπεταλουδο..θα το εκανα Μ3
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
97 ρι 328 κουπεδια
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....