Σε απόλυτους αριθμούς εννοείται πως το 325 είναι ανώτερο (έχουν και 1,22kg/hp διαφορά) αλλά όπως έγραψα και πριν, είναι η αίσθηση που κάνει τη διαφορά - είτε ψυχολογική είτε πραγματική - για την τελική επιλογή και πως αυτή ορίζεται για τον καθένα.
Σε κάθε περίπτωση, το σκαρί του Ε90 είναι ποιοτικό και η κύλισή του, είτε μιλάμε για 316 είτε για κάτι μεγαλύτερο, συμπαγής με υπέροχη αίσθηση που η μπογιά του περνάει ακόμα θεωρώ (εδώ στα μάτια μου δεν έχει παλιώσει ούτε το 46άρι).
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Υπάρχει πάντα η λύση του αερίου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 19-01-22 στις 20:02
Σ'ευχαριστω πολυ Βασιλη!!!
Αν μιλαμε για τον συνονοματο μου (Γιωργο) τοτε πολυ σωστα καταλαβες!
Η αληθεια ειναι οτι φαινοταν απο τις φωτογραφιες πολυ καλο, αλλα απο κοντα ειναι ακομη καλυτερο, οπως με διαβεβαιωσε ο φιλος μου (πρωην τεχνικος bmw)!
Τωρα ανυπομονω να περασει ο καιρος να ανεβω τον Φεβρουαριο στην Αθηνα να το παραλαβω και να γνωρισω και τον ιδιο τον Γιωργο!
Vassilis ///M (23-01-22)
Καλησπερα σε ολους!
Τις προσεχείς ημερες καλως εχοντων των πραγματων, θα ανεβω στην Αθηνα να παραλαβω επιτελους το αυτοκινητο! Ολο αυτο το διαστημα λοιπον, ειμαι στο ψαξιμο για να βρω πως θα παρακολουθω τη θερμοκρασια του λαδιου του κινητηρα και βρηκα πως μεσω του ediabas, μπορει να μετατραπει το οργανο της στιγμιαιας καταναλωσης σε οργανο θερμοκρασιας λαδιου! Οποτε σκεφτομαστε με εναν φιλο που εχει το ediabas να κανουμε μια αποπειρα. Εχει κανει κανεις κατι αναλογο; Θεωρω πως ειναι ζωτικης σημασιας για τον ευαισθητο n45 και ειλικρινα απορω πως η bmw δε το εκανε...
Επισης, ψαχνοντας βρηκα και το παρακατω πολυοργανο, το οποιο ναι μεν εχει τσιμπημενη τιμη αλλα πιστευω αξιζει τα χρηματα του...
https://www.p3cars.com/bmw/bmw-3-ser...e9x-2006-2007/
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
Ειναι αραγε τοσο σιγουροι για το μηχανισμο της σταθμης που εχουν φτιαξει, ωστε να καταστησουν μη αναγκαια τη βεργα; Δε νομιζω...
Μιχαλη, τι πινακας οργανων ειναι αυτος;;;