Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 638

Θέμα: Τα πάντα για το 320si

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είμαι μαζί σου στον τρόπο σκέψης αλλά επειδή είχα 6 κύλινδρο 2λιτρο είναι δεδομένο πως για τις καρότσες της bmw τα 170 άλογα είναι λίγα .η σκέψη είναι ότι με ένα 2,5λιτρο με τα 218 το παιχνίδι πάει σε άλλο επίπεδο από το Si . Φορολογικά οι διάφορες είναι μικρές και στα τέλη και στα τεκμήρια , αν πας απο 2λιτρο σε 3λιτρο διπλασιάζονται όλα όποτε είναι εκτός συζήτησης .

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MixalhsGp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι μαζί σου στον τρόπο σκέψης αλλά επειδή είχα 6 κύλινδρο 2λιτρο είναι δεδομένο πως για τις καρότσες της bmw τα 170 άλογα είναι λίγα .η σκέψη είναι ότι με ένα 2,5λιτρο με τα 218 το παιχνίδι πάει σε άλλο επίπεδο από το Si . Φορολογικά οι διάφορες είναι μικρές και στα τέλη και στα τεκμήρια , αν πας απο 2λιτρο σε 3λιτρο διπλασιάζονται όλα όποτε είναι εκτός συζήτησης .
    Σε απόλυτους αριθμούς εννοείται πως το 325 είναι ανώτερο (έχουν και 1,22kg/hp διαφορά) αλλά όπως έγραψα και πριν, είναι η αίσθηση που κάνει τη διαφορά - είτε ψυχολογική είτε πραγματική - για την τελική επιλογή και πως αυτή ορίζεται για τον καθένα.

Σε κάθε περίπτωση, το σκαρί του Ε90 είναι ποιοτικό και η κύλισή του, είτε μιλάμε για 316 είτε για κάτι μεγαλύτερο, συμπαγής με υπέροχη αίσθηση που η μπογιά του περνάει ακόμα θεωρώ (εδώ στα μάτια μου δεν έχει παλιώσει ούτε το 46άρι ).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

jaws (19-01-22), MixalhsGp (18-01-22)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP