Αρη που εισαι; Δεν εχεις σχολιασει ακομα στο θεμα και ανησυχω. Ελα δωσε καμια ιδεα γιατι στα πρατηρια καυσιμων μου στρωνουν κοκκινο χαλι και με προσφωνουν Αμπντουλ Αζιζ ο σειχης του Καταρ
Αρη που εισαι; Δεν εχεις σχολιασει ακομα στο θεμα και ανησυχω. Ελα δωσε καμια ιδεα γιατι στα πρατηρια καυσιμων μου στρωνουν κοκκινο χαλι και με προσφωνουν Αμπντουλ Αζιζ ο σειχης του Καταρ
Αχ και να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.
Κάποτε που κυκλοφορούσα με το Clio και γέμιζε με ένα χαρτονόμισμα των 50€ κορόιδευα αυτούς που έβγαζαν και δεύτερο 50αρικο. Μετά, κυκλοφορώντας με το Volvo έδινα και γω δεύτερο 50αρικο, και γέλαγα με κάτι τζιπάδες που θέλανε και τρίτο. Ε, τώρα με το Ε39, θυμάμαι τι μου έλεγε η μάνα μου μικρός, να μην κοροϊδεύω τα άλλα παιδάκια γιατί θα τα λουστώ.
Και μένα το Ε39 με τον Μ54Β22 καίει γύρω στα 11 με 11,5 στην πόλη και γύρω στα 9,5 στο ταξίδι, με συνετή οδήγηση.
Στο συνεργείο που ρώτησα αν είναι φυσιολογικό, μου είπαν να ψωνίσω Yaris και να σταματήσω να γκρινιάζω.
A8hnaios (13-01-22), dark knight (13-01-22), nikos valvetronic (14-01-22)
Γιαννη μολις το μπροζωσα με τον φιλτατο Αρη στο pa soft. Μου εβγαλε κοκκινο σφαλμα τους Λ και μια βλαβη solenoid tank ventilation. Συνεπως κατι τρεχει( εκτος απο την βενζινη που ρεει αφθονη)
GiannisRob (13-01-22)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!