Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Διαγνωστικό εργαλείο για Ε39: INPA ή ISTA? Πως και τι χρειάζεται

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιάννη, ρίξε μια ματιά και στην πλεξούδα των πολλαπλασιαστών.

Στο τμήμα της που βρίσκεται εντός της πλαστικής θήκης που κουμπώνει πάνω στο ψευτοκάπακο (κοντά στις πολλαπλές εξαγωγής), βρίσκεται μια αντίσταση. Αυτή έχει ένα γκρίζο περίβλημα από κεραμικό υλικό. Εξ' αιτίας της θερμοκρασίας των καταλυτών θρυμματίζεται το κεραμικό και μαζί κόβεται η αντίσταση. Αν θυμάμαι καλά είναι στα 240 Ohm.

Εγώ είχα λίγο ping σε χαμηλό προς μεσαίο φορτίο χωρίς καταγραφή σφαλμάτων. Έκανα τεστ για διαρροές αλλά τίποτα, τα μπεκ ήταν οκ, αντλία είχα αλλάξει γιατί με άφησε στη μέση του δρόμου και γενικά ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω μέχρι που μου είπε ένας φίλος να το κοιτάξω κι αυτό. Εν τέλει ήταν διαλυμένη, άλλοτε έκανε επαφή κι άλλοτε όχι.

Αγόρασα νέα πλεξούδα από Χ5 3.0 του 2004 αλλά ήταν για το νέο καπάκι των Μ54 με τους πολλαπλασιαστές με την τριγωνική φίσα. Αγόρασα κι ένα ψευτοκάπακο γι' αυτούς τους πολλαπλασιαστές, έσφαξα και την πλεξούδα γιατί μια φίσα του εγκεφάλου ήταν διαφορετική, αγόρασα και 6 πολλαπλασιαστές από Ε90 335i κι έκτοτε όλα καλά.

Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις μια αντίσταση από κατάστημα με ηλεκτρονικά και να την κολλήσεις στη θέση της παλιάς.

2. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (30-12-21), BILL007 (02-01-22), dark knight (31-12-21), GiannisRob (29-12-21), PetrosD (29-12-21)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP