Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω το iCarsoft BM και εχει διαβασει και διορθώσει οτι bmw και mini ειχα μεχρι σημερα. (Για τα πιο καινουργια κανει και κωδικοποιηση).
Δεν χρειαστηκα ποτε να βαλω λαπτοπ ακομα και σε παραξενιες που εκανε το E88 με την κουκουλα.
Ειδικα σε Ε39 αυτο ειναι το μονο που διαβασε συγκεκριμενη βλαβη στις ασφαλειες που ειναι κρυμμενες πισω απο το ντουλαπακι του συνοδηγου, ενω ολα τα αλλα εδειχναν ενα απλο «electric short cirquit AC unit». Αυτο εβγαλε check fuse ταδε ταδε και ταδε.
Το εχω καιρο και κανει ακομα αναβαθμισεις, αλλα εχει βγει και πιο νεο απο το δικο μου.
Ριξε μια ματια στο site τους.
Ευχαριστώ, θα του ρίξω μια ματιά.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν το θέλεις μόνο για διάγνωση , και δεν κουβαλάς μαζί σου laptop συνέχεια, ίσως σου κάνει κάτι τέτοιο.

https://a.aliexpress.com/_mLdQmDw

Το έχω αρκετά χρόνια και δουλεύει μια χαρά, είναι σαν να έχεις το μενού του inpa.

Αν δεν έχεις θέμα να κουβαλάς συνέχεια λαπιτοπι τότε καλώδιο και ένας συνδιασμός inpa,BMW tools,ista θα σε καλύψουν και μάλιστα μικρότερο κόστος (μόνο το καλώδιο).

Send from Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλώδιο βρίσκω πολύ εύκολα, απ' ότι φαίνεται. Τα λογισμικά (INPA, ISTA, κλπ) που τα βρίσκουμε?

Στα περισσότερα ταξίδια που κάνω, το λαπτοπ είναι πάντα μαζί, έτσι κ αλλιώς.