Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: CHAOS by panopoulos....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αφου ολοι εχουν απο μια.... Ας πω και γω τη γνωμη μου.

Εχω μιλησει προσωπικα μερικες φορες με τον Π. Εχω μικρη εμπειρια οντας μηχανικος μας σε παλιο οχημα
    και εχω δει πως δουλευει αλλα το κυριοτερο εχω δει το πελατολογιο του...
    Ξεκαθαρα λοιπον ειναι ενας μηχανικος που στοχευε και συνεχιζει και στοχευει σε μεγαλα πορτοφολια,
    ακριβα προτζεκτ ατομων που ποτε δε φαινονται να εχουν αναγκη να ξοδεψουν 5ψηφια ποσα
    αρκετες φορες φτιαχνοντας/βελτιωνοντας/επανακαταστκευαζοντας αμαξια 6 κ 7 ψηφιων....

Αφου λοιπον τελειωσαμε με τα παραπανω.
    Κρινω πολυ ευκολο να καταφερε να πηρε καποιο παχουλο fund (και μου παει και καπου το μυαλο)
    απο μια ομαδα εκλεκτων "φιλων" για να ξεκινησει κατι...

Στο τι ειναι αληθινο τωρα και τι οχι.
    Το αν θα εμφανιστει τελικα αμαξι/αμαξια (3στον αριθμο βαση δηλωσεων)
    και ποσο μαλλον αν αυτο/αυτα θα ειναι εστω κοντα στα χαρακτηριστηκα και επιδωσεις που δηλωνει, δε το ξερω...

Οντας μερικα χρονια στη 3d printing κοινοτητα και γνωριζοντας 5 πραγματα θα πω πως
    εργαλεια, μηχανηματα και εκτυπωμενα τελικα προιοντα που ειδα και απο κοντα ειναι περα για περα αληθινα.
    Εδω να πουμε πως ενα αρκετα καλο μηχανημα εκτυπωσης ριτηνης κοστιζει μερικες χιλιαδες ευρω.
    Ο ιδιος εκτυπωτης που θα βγαλει τιτανιο, ατσαλι, κεραμικα σε διαστασεις κοντα στο κυβικο (1χ1χ1) κοστιζει οσο 3-4 σπιτια.
    Τετοια λοιπον (οχι 1) τα εχει ηδη στη κατοχη του.

Προσωπικα λοιπον τι πιστευω?
    Πιστευω οτι σιγουρα καποιοι τον ταισαν αρκετα για να εξοπλιστει με τρομερα μηχανηματα, εργαλεια, εκτυπωτες.
    Αμαξι/α μακαρι να βγαλει, δε με νοιαζει κιολας.
    Αυτο που πιστευω ειναι οτι σιγουρα περαν ολων μετα απο ολο αυτο το hype,
    θα καταληξει να μπορει να βγαζει και να εμπορευεται custom ανταλακτικα σε ολο το πελατολογιο του
    ανεβαζοντας αρκετα το ψωμακι που βαζει σπιτι του.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

BILL007 (04-11-21), Dimimav (12-11-21), isou (04-11-21), nik200 (04-11-21), Thomelef (11-11-21)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP