-
Μόλις φτιάξει ο καιρός, πάω να σουλουπώσω τις ζάντες στον Πέττα, με ένα καινούριο ''διαμαντάρισμα με πορσελάνη'', που δεν αφήνει γραμμές όπως ο τόρνος (λέει), τώρα εγώ γιατί νομίζω ότι θα μου τον πιάσουν πάλι? είμαι άρρωστος γιατρέ μου?
και κατευθείαν HANKOOK VENDUS V12 215/45/17!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliasb : 15-10-21 στις 09:08
-
-
Δυστυχως το μονο καλο που εχουν τα συγκεκριμενα hankook ειναι το ομορφο πελμα τους και οτι ειναι ''τετραγωνα''... υπαρχουν πολυ καλυτερες και συγχρονες επιλογες στα ιδια λεφτα
-
-
Ακούω προτάσεις! Η πρώτη μου επιλογή ήταν MICHELIN PILOT S4, αλλά ξεφεύγει σε τιμή!
-
-
-
The Following 2 Users Say Thank You to iliasb For This Useful Post:
bakalos (01-11-21), BILL007 (17-10-21)
-
δες για goodyear ...τα assymetric 5 ειναι παρα πολυ καλα.
-
The Following 2 Users Say Thank You to ///Maniac For This Useful Post:
BILL007 (17-10-21), nikos valvetronic (20-10-21)
-
Γενικά είμαι (προς το παρόν), πολύ ευχαριστημένος και απο τα αμορτισέρ, και απο τα λάστιχα, όμως κατά τις 15 του μήνα, θα πάω εκτός Αθηνών, κάνοντας περί τα 600km, οπότε θα στρώσουν όλα λάστιχα,
φρένα, και αμορτισέρ, και θα έχω και καλύτερη εικόνα! Καλά τις ζάντες τις λάτρεψα! Ακόμα όμως είμαστε στην αρχή είδωμεν.............
E36.jpgE36_1.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliasb : 29-10-21 στις 15:17
-
BILL007 (30-10-21), isou (29-10-21)
-
Όχι είναι τα ίδια! Σήμερα έβαλα τα UNIROYALE RAINSPORT 5 215/45/17 μαζί με 4 μπουλόνια ασφαλείας! Ε λοιπόν ευτυχώς που δεν έβαλα σκληρά bilsein, με τα KYB, και αμέσως άλλαξε πάτημα και περπάτημα στις ανωμαλίες!!! Δεν μου πειράζει την μέση, αλλά είναι ακριβώς, όσο σκληρό το ήθελα το αμάξι, αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς ''έκατσε'' ελαφρώς, πρέπει 10mm να τα έκατσε! Ίσως απο το ότι έβαλα την διάσταση που λέει η BMW!
-
bakalos (01-11-21), BILL007 (23-10-21)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP