Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 88

Θέμα: Z4 e85 3.0 εκκεντροφοροι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέφανε μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα οτι στην δική μου περίπτωση (δεν ξέρω τί γίνεται με άλλους) ήρθε τροποποιημένο πρόγραμμα από Νορβηγία και το διαπιστώσαμε μαζί με τον «εγκαταστάτη» του στον εγκέφαλο, εδώ κάπου στην Αγία Παρασκευή (δεν χρειάζεται να πούμε όνομα)
    Αυτό που δεν έγραψα πιο πρίν είναι οτι δεν έμεινα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί κάποια στιγμή ήθελα να ανεβάσω πίεση και χρειαζόταν τροποποίηση η χαρτογράφηση.
    Το νέο πρόγραμμα φτιάχτηκε εδώ (προφανώς μιλάμε για τροποποίηση του υπάρχοντος της ESS) κάπου στη Νίκαια.
    Τα 300 KW τα ακούμπησα με μικρότερη τροχαλία, με ελληνικά τροποποιημένο πρόγραμμα, χωρίς να ψεκάζω οτιδήποτε.

Εσύ με πρόγραμμα, στο turbo set-up πώς κινήθηκες;
    άλλο προσπαθώ να σου πω..
    η μόνη τροποποίηση που κάνουν εδώ ΟΛΟΙ είναι ο χάρτης καυσίμου γιατί δεν ξέρουν να ακουμπήσουν τίποτα άλλο στο πρόγραμμα. το τί λένε σε κάποιον που δεν έχει ιδέα είναι άλλο θέμα.
    δεν αλλάζουν φυσικά ούτε ρυθμίσεις για τους εκκεντροφόρους. είτε φορας μαμά είτε 272, το ίδιο και το αυτό.
    όπως σου έγραψα πιό πάνω όλες οι χαρτογραφήσεις της ΕSS έχουν το ίδιο πρόβλημα. αφήνουν στοκ τον εργοστασιακό χάρτη του αβανς και περιμένουν να κάνουν διορθώσεις οι knock sensors. σχεδόν εγκληματικό. έχω συγκρίνει όλα τα στάδια του λογισμικού της ΕSS.
    αλλά αυτό που γίνεται στην ελλάδα με τους προγραμματιστές ξεπερνάει τα όρια της λαμογιάς. φαντάσου μου ήρθε από γνωστό του χώρου, 330 με schnitzer κομπρέσσορα και μέσα του είχε περάσει αυτούσιο πρόγραμμα της ESS. οι άνθρωποι δεν προγραμματίζουν, φλασάρουν έτοιμα προγράμματα που ανακυκλώνουν μεταξύ τους.

το δικό μου το προγραμματίζω εγώ, όπως και δεκάδες άλλα αυτοκίνητα κομπρεσσοράτα και τουρμπάτα που επιτέλους πάνε σαν κανονικά αυτοκίνητα στο δρόμο χωρίς λαμπάκια και προβλήματα

2. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

BILL007 (16-09-21)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφού ξέρεις να προγραμματίζεις μόνο σου, μια χαρά.
    Οταν αποφασίσω να τουρμπίσω το Merc, θα επανέλθω για συστάσεις-βοήθεια.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP