Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///Maniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ σωστος! Οπως ακριβως τα ειπες....και καλυτερο φρενο εχεις με τα υψηλης, κυριως απο πλευρας αντοχης υπο παρατεταμενη πιεση.... αλλα και η σωστη διαδικασια γινεται με μηχανημα χωρις αγγαρεια πατα-ασε.
Μην ξεχναμε οτι τα μαμα σωληνακια νεμεν ειναι ικανοποιητικα για νορμαλ εως σπορ οδηγηση, αλλα οταν ειναι σε καλη κατασταση/καινουρια.... μετα απο 20 τουλαχιστον χρονια πλεον που εχουν ολα τα ε36 ε46 κλπ που οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτα εχουμε, τα μαμα σωληνακια εχουν ξεχειλωσει και ειναι πολυκαιρισμενα με μειωμενες αντοχες...χωρια τα υγρα φρενων που σχεδον κανεις δεν τα αλλαζει στην ωρα τους
φιλε ,εγω τα αλλαζω στην ωρα τους..τα μαρκουτσια μου ειναι 10 χρονων,δεν ξερω αν θεωρουνται παλια αρκετα οπως τα δικα σας και χανουν.παντως εχω δει σε ξενα φορουμ απο καποιον που τα αλλαξε και τα ξεσκισε για να δει την αντοχη τους και ειπε οτι εμεινε εκπληκτος απο την ποιοτητα..ειναι φοβερα κατασκευασμενα και αντοχης ακομα και μετα απο τοσα χρονια.
τωρα τα δικα σου,δεν αμφισβητω αυτο που λετε για τα υψηλης σε νορμαλ χρηση,αλλα συγκεκριμενα στο δικο σου με υγρα φρενων τοσων χρονων και μαρκουτσια τοσο παλια και ξανα τα ιδια μαμα να εβαζες και το ιδιο υγρο φρενων της μαμας παλι μεγαλη διαφορα θα εβλεπες..η συγκριση πρεπει να γινεται σταδιακα με ιδιους χρονους και ισαξια για να βγαλεις ενα σωστο συμπερασμα.

ας πουμε,εγω εχω μαρκουτσια 10 χρονων και υγρα αλλαζω παντα στα 2 συμφωνα με bc.ετσι πιστευω τουλαχιστον ,οτι μου τα αλλαζουν ,γιατι παντα γινεται στην αντιπροσωπεια η δουλεια που δεν βλεπω τι γινεται απο κοντα.αν τωρα τα μετρανε και βλεπουν οτι εχουν ακομα και απλα συμπηρωνουν υγρο για αλλα 2 χρονια και μου χρεωνουν τσαμπα αλλαγη και υγρα δεν το ξερω.εγω παντως απο αλλαγη σε αλλαγη δεν βλεπω διαφορα ισως επειδη γινεται αλλαγη σε συντομο διαστημα,οχι ανα 5 χρονια.

αν ομως εγω τωρα θελω να συγκρινω,θα πρεπει να βαλω τωρα το ATE Type 200 να κανω συγκριση με τα ιδια μαρκουτσια .μετα να βαλω υψηλης και το ATE Type 200 και να βγαλω συμπερασμα για την χρηση που του κανω αν εχω διαφορα.ετσι εχει νοημα η συγκριση..

εχω εμπιστοσυνη ομως στον φιλο αλεξ γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχει μεγαλη εμπειρια και εχει κανει συγκρισεις σωστα και ειναι πολυ ενημερωμενος παντα και δεν μιλαει τυχαια.οποτε πιστευω οτι θα εχω διαφορα.