Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: τακακια μπροστα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

βαζω εδω που ειναι το σχετικο τοπικ ,την απαντηση μου ξανα...και απαντηση στην απορια μου πιο πανω ...να πω οτι ημασταν με 2 διαφορετικες αποψεις για το αν τα τακακια θα εμπαιναν σε νεο δισκο η' θα παρεμενε ο παλιος και παροτι ειχε λιγο νυχι αποφασισαμε να μεινει ο παλιος και ετσι μαζι με τα εργοστασιακα αυτο ειναι το 3ο σετ τακακια πανω σε ενα δισκο..μπηκε πολυυυ παστα και φαγωθηκαν λιγο τα τακακια για να κατσουν αμεσως και να μην τσιριζουν..πετυχε!

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

PetrosD (17-07-21)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    βαζω εδω που ειναι το σχετικο τοπικ ,την απαντηση μου ξανα...και απαντηση στην απορια μου πιο πανω ...να πω οτι ημασταν με 2 διαφορετικες αποψεις για το αν τα τακακια θα εμπαιναν σε νεο δισκο η' θα παρεμενε ο παλιος και παροτι ειχε λιγο νυχι αποφασισαμε να μεινει ο παλιος και ετσι μαζι με τα εργοστασιακα αυτο ειναι το 3ο σετ τακακια πανω σε ενα δισκο..μπηκε πολυυυ παστα και φαγωθηκαν λιγο τα τακακια για να κατσουν αμεσως και να μην τσιριζουν..πετυχε!
    Το έχω κάνε και εγώ σαν λύση ανάγκης.

Κανονικα όμως πρέπει να μετρήσεις τον δίσκο γιατί πολύ πιθανών να έχει φαγωθεί περισσότερο από τις ανοχές του.

Send from Redmi Note 7 using Tapatalk

4. The Following 3 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (18-07-21), dreamer (17-07-21), PetrosD (17-07-21)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    βαν τα τακακια θα εμπαιναν σε νεο δισκο η' θα παρεμενε ο παλιος και παροτι ειχε λιγο νυχι αποφασισαμε να μεινει ο παλιος και ετσι μαζι με τα εργοστασιακα αυτο ειναι το 3ο σετ τακακια πανω σε ενα δισκο..μπηκε πολυυυ παστα και φαγωθηκαν λιγο τα τακακια για να κατσουν αμεσως και να μην τσιριζουν..πετυχε!
    Θα μπορούσατε να αφαιρέσετε το νύχι από το δίσκο όπως έχω κάνει κι εγώ. Και φυσικά αυτό που λέει ο Ηλίας:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανονικα όμως πρέπει να μετρήσεις τον δίσκο
    E30 318i

6. The Following User Says Thank You to PetrosD For This Useful Post:

dreamer (17-07-21)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP