Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 5ο''

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είμαι σε δίλημμα αν θα ανοίξω thread με το τι βάζω στο δικό μου ή απλά να ενημερώνω αυτό.
    Ας κάνω το απλό, εύκολο και γρήγορο εδώ και αργότερα βλέπουμε....

Με το που αγοράστηκε:
    - Μεμβράνες (νόμιμες) MADICO, αν και μετά είδα ότι έχει πακέτο αντιηλιακών (Sun Protection) οπότε μου έμεινε μόνο το look
    - Thule Wing Edge μπάρες, καθότι έχουμε μπαγκαζιέρα και βάσεις ποδηλάτων, σε αναμονή πιθανού κοτσαδόρου
    - Πεταλιέρα M (δηλαδή δίνεις τόσα λεφτά για M-sport και η πεταλιέρα είναι extra ?!?!)
    - Αλλαγή όλου του εσωτερικού φωτισμού με LED και αλλαγή στα puddle lights με τα "BMW" LED
    - Διάφορα αυθεντικά ψιλοπραγματάκια όπως αρωματικά, key case, USB chargers κλπ

Καθότι το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο, το μοναδικό πραγματικά "μεγάλο" extra που θέλω θα είναι τα ηλεκτρικά καθίσματα και -αν τελικά πάω εκεί- ο αναδιπλούμενος κοτσαδόρος. Ήθελα και την πανοραμική, αλλά αυτή δεν μπαίνει τώρα Έγιναν και οι απαραίτητες ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις στο iDrive, να δω αν και πότε θα αρχίσω να πειράζω και τα μηχανικά....

2. The Following User Says Thank You to The Ace For This Useful Post:

BILL007 (12-07-21)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο The Ace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι σε δίλημμα αν θα ανοίξω thread με το τι βάζω στο δικό μου ή απλά να ενημερώνω αυτό.
    Ας κάνω το απλό, εύκολο και γρήγορο εδώ και αργότερα βλέπουμε....

Με το που αγοράστηκε:
    - Μεμβράνες (νόμιμες) MADICO, αν και μετά είδα ότι έχει πακέτο αντιηλιακών (Sun Protection) οπότε μου έμεινε μόνο το look
    - Thule Wing Edge μπάρες, καθότι έχουμε μπαγκαζιέρα και βάσεις ποδηλάτων, σε αναμονή πιθανού κοτσαδόρου
    - Πεταλιέρα M (δηλαδή δίνεις τόσα λεφτά για M-sport και η πεταλιέρα είναι extra ?!?!)
    - Αλλαγή όλου του εσωτερικού φωτισμού με LED και αλλαγή στα puddle lights με τα "BMW" LED
    - Διάφορα αυθεντικά ψιλοπραγματάκια όπως αρωματικά, key case, USB chargers κλπ

Καθότι το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο, το μοναδικό πραγματικά "μεγάλο" extra που θέλω θα είναι τα ηλεκτρικά καθίσματα και -αν τελικά πάω εκεί- ο αναδιπλούμενος κοτσαδόρος. Ήθελα και την πανοραμική, αλλά αυτή δεν μπαίνει τώρα Έγιναν και οι απαραίτητες ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις στο iDrive, να δω αν και πότε θα αρχίσω να πειράζω και τα μηχανικά....
    Αν φορτωνεις συχνα ποδηλατα, βαλε τον αναδιπλουμενο κοτσαδόρο θα σωθεις!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP