Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 5ο''

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

οχι ρε, εργοστασιακη και τοσο λιγο...εκτος τις διαδρομες τι χρηση κανεις? εχεις εξοπλισμο περιεργο τιποτα? παιζεις ραδιο σβησμενος? εχεις οθονες μεσα στο εσωτερικο? προσπαθω να βγαλω ενα συμπερασμα,αν και οι ειχα ακουσει οτι οιexide με σφραγιδα bmw δεν βγηκαν σε ολους καλες..παντως οι μπαταριες το εχουν αυτο να σε αφηνουν ξαφνικα..μπορει και εμενα τωρα που εχει 51% να με αφησει ξαφνικα σε κανα μηνα..και κανω και ταξιδια..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 10-07-21 στις 22:07

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι δεν εχω κατι εξτρα..και το δυναμο επισκευαστηκε μαζι με τη μιζα προληπτικα πριν μερικους μηνες.

Το αυτοκινητο μου οταν ειχα δει το bmw vin decoder πρεπει να εβγαινε με μεγαλυτερη μπαταρια...η 55αρα με 480Α εκκινισης που ειχα τωρα δεν ειναι μεγαλη σε καμια περιπτωση...στου πατερα μου το ε36 μ40 εχουν βαλει 60αρα με 540Α....οποτε κατα τη γνωμη μου ή ο σφακιανακης εκανε απατεωνια τοτε που την ειχα βαλει, καθως ηταν απο αλλαγη καινουριας μπαταριας με εγγυηση του προηγουμενου, που ειχε χαλασει λογω ακινησιας και εκαψε στοιχειο και απλα μου εβαλε μικροτερη για να γλυτωσει χρηματα, η εχουν βαλει λαθος μεγαλυτερη μπαταρια στου πατερα μου διοτι οι πιο οικονομικες αλλα και οι πιο πολλες του εμποριου ειναι 60αρες... ειδα και απο πανω τη banner που εβαλε ο φιλος ηλιας και κλεινει το καπακι, αλλα δε σκοπευω να δωσω 150ευρω...ηδη με ενα ψαξιμο στο σκρουτζ εχω δει εναν απο πειραια ο οποιος εχει πραγματικα ατελειωτη γκαμα απο μπαταριες και με βλεπω για bosch γυρω στα 55-60 ευρω. Οι varta exide και banner ειναι οι αμεσως επομενες με αυξουσα τιμη.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP