-
Σε ένα χρόνο αλλάζω εταιρικό και πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω.
Το id3 το πήρε εταιρικό ο κουμπάρος μου και έπαθα πλάκα αλλά σε ταξίδια δε το παίρνει (range anxiety). Πολύ ευχαριστημένος γενικά εκτός από κάποια θεματακια στην αρχή (θα δείτε παρακάτω).
Εμείς κάνουμε 1-2 μεγάλα ταξίδια το χρόνο και το κοντιακ το έχουμε κατά ευχαριστηθει.
Αλλά σκέφτομαι να κάνω τη κίνηση με το id4 ή το enyaq ή εναλλακτικά πάω στη safe επιλογή της x1 25e plug in να γλιτωσω και τον φόρο.
Με προβληματιζει όμως το γεγονός ότι ακόμα το δίκτυο στην Ελλάδα είναι πολύ μικρό και δε ξέρω τι ουρές θα δημιουργηθουν στο μέλλον στους σταθμούς φόρτισης σε περίοδο μαζικής εξόδου πχ.
Πάντως ο κουμπάρος μου έλεγε ότι είχε μια πρώτη δραματική εμπειρία με το id3. Το παρέλαβε από avis και του το έδωσαν με 3%. Γέλια. Άσχετοι.
Τους λέει τώρα τι κάνουμε? Το έβαλαν λίγο να φορτίσει εκεί, περίμεναν μια ώρα και πήγαν σε ένα κτεο κοντά που είχε ταχυφορτιστη. Φορτισε για 45 λεπτά και πήγε σπίτι του. Φορτίζει στο γραφείο και σπίτι του.
Μετά από λίγες μέρες του βγάζει πρόβλημα ένα στοιχείο της μπαταρίας και περίμενε από Γερμανία το ανταλλακτικό 2-3 μήνες. Το αυτοκίνητο δυστυχώς δε ξέρουν να το επισκευαζουν οι γνωστές αντιπροσωπείες vw και έπρεπε να το πάνε στα κεντρικά στη Μαγουλα.
Τέλος πάντων το έλυσε μετά από λίγους μήνες αλλά οκ αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι όταν είσαι early adopter.
Πραγματικά δε ξέρω τι θα κάνω αλλά το σίγουρο είναι ότι πετρέλαιο τέλος και αν βελτιωθεί το δίκτυο ίσως κάνω τη κίνηση για το enyaq αλλιώς Χ1 και βλέπουμε μετά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikos

-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP