Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Μπαταρια αυτοκινητου!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι εργοστασιακές μπαταρίες της BMW μπορεί να φτιάχνονται π.χ απο τη Banner (αμα δείτε το λέει σε κάποια αυτοκόλλητα), αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι προφανώς κατασκευάζονται με διαφορετικά στάνταρ γι'αυτό και βγάζουν μια περίπου 10ετία.

Οι καλές non-OEM έχουν ένα προσδόκιμο 5 ετίας κατά τη δική μου εμπειρία το οποίο μπορεί και να αλλάξει αν π.χ εμφανιστεί ένα πρόβλημα στο δυναμό και δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

Εχω πολύ καλή εμπειρία απο εδώ με Bosch μπαταρίες https://automotobatteries.gr/%CE%B5%...C%CE%B1%CF%82/

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι εργοστασιακές μπαταρίες της BMW μπορεί να φτιάχνονται π.χ απο τη Banner (αμα δείτε το λέει σε κάποια αυτοκόλλητα), αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι προφανώς κατασκευάζονται με διαφορετικά στάνταρ γι'αυτό και βγάζουν μια περίπου 10ετία.

Οι καλές non-OEM έχουν ένα προσδόκιμο 5 ετίας κατά τη δική μου εμπειρία το οποίο μπορεί και να αλλάξει αν π.χ εμφανιστεί ένα πρόβλημα στο δυναμό και δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

Εχω πολύ καλή εμπειρία απο εδώ με Bosch μπαταρίες https://automotobatteries.gr/%CE%B5%...C%CE%B1%CF%82/
    πολυ σωστα! το εχω πει και εγω οτι υπαρχουν ανταλλακτικα που η σφραγιδα (και η μεγαλυτερη τιμη φυσικα) εχει νοημα..αλλο ενα τετοιο ανταλλακτικο ειναι και τα ελαστικα ,το αστερακι οπου η μαμα θετει διαφορετικα στανταρ απο τα χωρις αυτο.στο θεμα μπαταρια τωρα σιγουρα παιζει ρολο και η χρηση .

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP