-
Η αλλαγή ελαστικών και η περιποίηση-επιδιόρθωση των ζαντών ολοκληρώθηκαν. Βρήκαμε πολύ γρήγορα τα -δύσκολα- ελαστικά που φοράει το Χ3 (αν και εργοστασιακές διαστάσεις, βγαίνουν μόνο από λίγους κατασκευαστές και τα εργοστασιακά PZero είναι δυσεύρετα). Πήγα στον Χρήστο Κυριαζή, μέσω γνωστού και φίλου. Τα βρήκε, τα έφερε άμεσα, μου έδωσε προσωρινά ζαντολάστιχα για να χρησιμοποιήσω το όχημά μου, έκανε ά-ρ-ι-σ-τ-η δουλειά στην επιδιόρθωση των τροχών (αρκετά γνωστά χτυπηματάκια από πεζοδρόμια εξαφανίστηκαν, έγιναν σχεδόν καινούριες οι ζάντες!!), πολύ καλή τιμή για όλο το πακέτο και με άριστη συμπεριφορά από όλο το προσωπικό.
Πρώτες εντυπώσεις από τα καινούρια PZero, προφανώς πολύ πιο ήσυχα και άνετα τα καινούρια, τόσο επειδή είναι απλά (και όχι RF) συν ότι τα προηγούμενα είχαν ζοριστεί αρκετά. Σχετικά φρέσκα (όλα εντός 02/2021). Δεν περιμένω διαφορές στην συμπεριφορά, ίδια λάστιχα είναι, η διαφορά θα είναι στην άνεση και το θόρυβο (θετική) αλλά μεγαλώνει ο κίνδυνος λόγω non-RF (άρα θέλω kit επισκευής και αφρό)
Η πραγματικά μεγάλη διαφορά είναι στις ζάντες, έκανε τρομερή δουλειά ο Χρήστος, με πραγματικά αστείο κόστος. Μιλάμε ότι σε μία ζάντα είχε φύγει και ένα -πολύ, πολύ μικρό- κομματάκι (!!) από χτύπημα σε πεζοδρόμοιο, πλέον είναι σχεδόν σαν καινούριες !!!
-
The Following 3 Users Say Thank You to The Ace For This Useful Post:
BILL007 (28-06-21), trueno (12-07-21), wheelman (24-04-24)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP