Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: VW ID3 1st edition συντομη δοκιμη - το μελλον που ερχεται???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

το ποσταρα στο αλλο τοπικ,του αλλου νικου αλλα το ξαναβαζω εδω γιατι κανεις δεν του εδωσε σημασια..
    ημουν στο φαναρι διπλα σε ενα ID.3..ενω εβαζα την πρωτη ειχε φυγει ηδη 50 μετρα μπροστα,στην δευτερη ειχε παει 100 και στην τριτη το εχασα..αλλο φρουτο το ηλεκτρικο..ειχα οδηγησει το δικο μας Ι3 καμμια 10ρια φορες και το ενιωσα το τραβηγμα..εμενα μου αρεσε η αισθηση..για τον ηχο εχεις επιλογες σε ορισμενα μοντελλα να βαλεις ψευτικο..δεν ξερω να ηταν το ι3 που εχει μια πραγματικα πολυ καλη θεση οδηγησης αλλα το ηλεκτρικο εχει δυναμη...η σεατ 274 αλογακια δινει στο μικρο..και φθηνο δεν ειναι..γιατι το ρευμα θα κοστιζει..οι μπαταριες ειναι μπαταριες θα λιγωνουν με τον καιρο και θα ζητανε πιο γρηγορα ρευμα,ειδικα να το ζοριζεις..καλη τεχνολογια,θα ειναι μια σφαλιαρα η αλλαγη για του πετροκεφαλους αλλα ειναι νωρις ακομα..εγω θα προσπαθησω να κρατησω αυτο που εχω και να παω σε 10 χρονια ,υποχρεωτικα μαλλον η' να με αναγκασουν και μετα κατευθειαν ηλεκτρικο,δεν θελω υβριδικα..γιατι δεν ξερω αν κανεις 2 διαφορετικα σερβις ,μπαταριες και κινητηρα θερμικου.

2. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

nik200 (14-06-21), S8N (14-06-21)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP