Υπάρχει από τη BMW προδιαγραφή για ελάχιστο πάχος δίσκου, πριν την αλλαγή τακακιών. Αν ο δίσκος έχει μεγαλύτερο πάχος από αυτό, τον κρατάς. Αν είναι μικρότερο, τον αλλάζεις. Απλό.
Υπάρχει από τη BMW προδιαγραφή για ελάχιστο πάχος δίσκου, πριν την αλλαγή τακακιών. Αν ο δίσκος έχει μεγαλύτερο πάχος από αυτό, τον κρατάς. Αν είναι μικρότερο, τον αλλάζεις. Απλό.
E30 318i
αν ακολουθουσα τις οδηγιες της μαμας για να αλλαζω φρενα συμφωνα με το παχος τοτε επρεπε να αλλαξω πριν 1 χρονο, με πολυ παχος ακομα τα τακακια,πριν 10.000 χιλ για να καταλαβεις..οποτε οπως ξερουμε τοσα χρονια οι οδηγιες της μαμας δεν εχουν παντα ν κανουν με το σωστο αλλα με προληπτικη κατευθυνση για να ειναι αυτοι ησυχοι..οσο για το σερβις τους μην πω καλυτερα που επειδη εβαλα αφτερμαρκετ τον καλυτερο αισθητηρα δεν ηξεραν να τον περασουν και δεν μπορεσε ηλεκτρονικα να γινει μετρηση σωστα και καθομαστε και μετραμε με τον παραδοσιακο τροπο καθε μηνα.
οποτε ακομα και εκει ,το παχος δλδ. που δεν το γνωριζω σαν οδηγια και δεν μου το ειπαν απο την αντιπροσωπεια,ειμαι σιγουρος οτι εχουν οπως στα τακακια προδιαγραφες με μεγαλυτερες τιμες απο την πραγματικη δυνατοτητα τους.
η ερωτηση μου ειναι περισοτερο εμπειρικη.