Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Σε αναζήτηση Ε39 520

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μην πεις τίποτα. Σε κατάλαβα από τη φωΝή. Είμαστε γεΝΝημένοι ο ένας για τον άλλο.

Πριν από τρία χρόνια έκανα το ίδιο απονενοημένο διάβημα. Είχα ένα Clio και έπρεπε να αποφασίσω μεταξύ αντικατάστασής του με κάποιο ανδρικό αυτοκίνητο ή προσθετικής πέους. Τελικά αγόρασα ένα μπερκέτι Ε39 530 από τριτοτέταρτο χέρι και με άγνωστο πραγματικό αριθμό χιλιομέτρων. Παρ' όλα αυτά, καμαρώνω ακόμα σα γύφτικο σκεπάρνι.

Ο Μ54 ήρθε το 2001. Τότε είχαμε Πασοκάρα αλλά υφίσταντο φόροι, τεκμήρια, τα σκαμπω μου και τα τέτοια μου. Το 2004 καταργήθηκαν και το όνειρο του Έλληνα για καλό αυτοκίνητο κάτω από το ελενίτ στο χωριό έγινε πραγματικότητα. Το δικό μου εισήχθη το 2004, πάνω στον παροξυσμό των καλύτερων Ολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία και όταν πηγαίναμε στο χωριό του Ρεχάγκελ και καναπέ ώπα τη μάνα του στον αέρα.

Συνεπώς, επειδή το 2.2 ήταν δυσπεπτο όταν πρωτοβγήκε ενώ στην πορεία έγιναν προσιτά τα 2.5 ή και το 3.0, μην περιμένεις να βρεις πολλά.

Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση σήμερα, θα έλεγα να σκεφτείς μήπως πας σε μεγαλύτερο κυβισμό. Τι 630 τέλη, τι 840. Πως μας πετσόκοψαν έτσι ρε Γιάννη, ε; Πως μας μάμησαν έτσι;

Το τι πρέπει να κοιτάξεις θα στο γράψω το απόγευμα. Αντιλαμβάνεσαι πως 20 ετών αυτοκίνητο χρειάζεται πολύ μάζεμα. Το αν αξίζει τον κόπο εξαρτάται από το πόσο βλαμμένος είναι ο καθένας. Εγώ έχω κάνει limit up, οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.

2. The Following 17 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (10-06-21), BILL007 (08-06-21), dark knight (30-12-21), Dimimav (08-06-21), GiannisRob (08-06-21), isou (08-06-21), jannisa (09-06-21), Kostas_1 (08-06-21), Leonidas_E39 (27-12-21), nikos valvetronic (09-06-21), ORPHEUS (09-06-21), PetrosD (09-06-21), pilot (08-06-21), Ptboul (08-06-21), tasos.kamv (08-06-21), wheelman (08-06-21), Βασιλης (20-03-22)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην πεις τίποτα. Σε κατάλαβα από τη φωΝή. Είμαστε γεΝΝημένοι ο ένας για τον άλλο.
    Αχ, Άρη μου, τα λόγια σου είναι βάλσαμο. Πλέον οι συζητήσεις της καθημερινότητας με τη σύντροφο, αν εξαιρέσεις τα κλασσικά (λίστα σουπερμάρκετ, πόσο πάχυνε, πόσο πάχυνα, πόσο γουρούνι είμαι, θα με χωρίσει και θα βρει ένα πιπίνι, σε αυτή την ηλικία καλό θα ήταν να ετοιμάζεται για σύνταξη, είμαι τελείως μ*λ*κας, για μεσημέρι να φάω τα λυσακά μου, ναι καλησπέρα δύο πίτες με γύρο χοιρινό απ' όλα) με ρωτάει πρωί, μεσημέρι και βράδυ, σαν αντιβίωση αν μου πέρασε η ηλίθια ιδέα και καταλαβαίνω ότι πρέπει να πάρω ένα MX-5. Περνάω δύσκολα...

Πριν από τρία χρόνια έκανα το ίδιο απονενοημένο διάβημα. Είχα ένα Clio και έπρεπε να αποφασίσω μεταξύ αντικατάστασής του με κάποιο ανδρικό αυτοκίνητο ή προσθετικής πέους. Τελικά αγόρασα ένα μπερκέτι Ε39 530 από τριτοτέταρτο χέρι και με άγνωστο πραγματικό αριθμό χιλιομέτρων. Παρ' όλα αυτά, καμαρώνω ακόμα σα γύφτικο σκεπάρνι.
    Εγώ ευτυχώς στο κρεβάτι τα πάω καλά. Για πόσο ακόμα, δεν ξέρω, οπότε το Ε39 είναι απαραίτητο.

Ο Μ54 ήρθε το 2001. Τότε είχαμε Πασοκάρα αλλά υφίσταντο φόροι, τεκμήρια, τα σκαμπω μου και τα τέτοια μου. Το 2004 καταργήθηκαν και το όνειρο του Έλληνα για καλό αυτοκίνητο κάτω από το ελενίτ στο χωριό έγινε πραγματικότητα. Το δικό μου εισήχθη το 2004, πάνω στον παροξυσμό των καλύτερων Ολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία και όταν πηγαίναμε στο χωριό του Ρεχάγκελ και καναπέ ώπα τη μάνα του στον αέρα.

Συνεπώς, επειδή το 2.2 ήταν δυσπεπτο όταν πρωτοβγήκε ενώ στην πορεία έγιναν προσιτά τα 2.5 ή και το 3.0, μην περιμένεις να βρεις πολλά.
    Άρα ότι είναι μετά το 2001, θα έπρεπε να είναι 2.2, σωστά;

Δηλαδή τα εξής δύο τεμάχια:

https://www.car.gr/classifieds/cars/...861423-bmw-520
    https://www.car.gr/classifieds/cars/...912951-bmw-520

Θα έπρεπε να είναι 2.2 με 170 γαϊδούρια ή καταλαβαίνω λάθος;

Καλά, και 525 υπάρχει ένα και 530 νομίζω δύο; Πιο πολλά @@δια έχει η γυναίκα μου, παρά 525 η ελληνική αγορά μεταχειρισμένου...

Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση σήμερα, θα έλεγα να σκεφτείς μήπως πας σε μεγαλύτερο κυβισμό. Τι 630 τέλη, τι 840. Πως μας πετσόκοψαν έτσι ρε Γιάννη, ε; Πως μας μάμησαν έτσι;
    Το σκέφτομαι, αλλά δεν είναι η καλύτερη μου. Υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για προσθήκη ενός σοβαρού SUV στη scuderia giannisrob πολύ σύντομα, από την πλευρά της νύφης, είτε σε Χ5 πρώτης γενιάς 3λιτρο είτε σε XC90 πρώτης γενιάς 2.5λιτρο, και τα κυβικά μαζεύονται! Νταξει, δε λέω, @@μας κύριε; Να πληρώσεις! Και πληρώνω. Αλλά πόσα πχια;

Αντιλαμβάνεσαι πως 20 ετών αυτοκίνητο χρειάζεται πολύ μάζεμα. Το αν αξίζει τον κόπο εξαρτάται από το πόσο βλαμμένος είναι ο καθένας. Εγώ έχω κάνει limit up, οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.
    Άρη, μιλάς σε έναν άνθρωπο που μεταξύ άλλων έχει ένα Clio του 1990, με 450.000 χλμ και φέτος αγόρασε άλλα δύο για ανταλλακτικά (έχω φτιάξει έναν τρομερό γαλλικό φρανκενστάιν!), ανακατασκεύασε τη μηχανή του, έχει χαλάσει του κόσμου τα λεφτά για να το διατηρεί και να το φροντίζει, απλά και μόνο επειδή το έχει από φοιτητής και εκεί μέσα του έκατσε πρώτη φορά γκόμενα. Ξέρω τι σημαίνει κάτι να χρειάζεται μάζεμα, είναι προφανές ότι δεν αξίζει τον κόπο, αλλά αν λειτουργούσα με τη λογική, τώρα θα έγραφα στα φόρουμ της Toyota ποια είναι η αγαπημένη μου μάρκα απορρυπαντικού ρούχων.

4. The Following 9 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

BILL007 (08-06-21), dark knight (30-12-21), Dimimav (08-06-21), isou (08-06-21), Kostas_1 (08-06-21), PetrosD (09-06-21), pilot (08-06-21), S8N (08-06-21), skaros (09-06-21)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP