Μην πεις τίποτα. Σε κατάλαβα από τη φωΝή. Είμαστε γεΝΝημένοι ο ένας για τον άλλο.
Πριν από τρία χρόνια έκανα το ίδιο απονενοημένο διάβημα. Είχα ένα Clio και έπρεπε να αποφασίσω μεταξύ αντικατάστασής του με κάποιο ανδρικό αυτοκίνητο ή προσθετικής πέους. Τελικά αγόρασα ένα μπερκέτι Ε39 530 από τριτοτέταρτο χέρι και με άγνωστο πραγματικό αριθμό χιλιομέτρων. Παρ' όλα αυτά, καμαρώνω ακόμα σα γύφτικο σκεπάρνι.
Ο Μ54 ήρθε το 2001. Τότε είχαμε Πασοκάρα αλλά υφίσταντο φόροι, τεκμήρια, τα σκαμπω μου και τα τέτοια μου. Το 2004 καταργήθηκαν και το όνειρο του Έλληνα για καλό αυτοκίνητο κάτω από το ελενίτ στο χωριό έγινε πραγματικότητα. Το δικό μου εισήχθη το 2004, πάνω στον παροξυσμό των καλύτερων Ολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία και όταν πηγαίναμε στο χωριό του Ρεχάγκελ και καναπέ ώπα τη μάνα του στον αέρα.
Συνεπώς, επειδή το 2.2 ήταν δυσπεπτο όταν πρωτοβγήκε ενώ στην πορεία έγιναν προσιτά τα 2.5 ή και το 3.0, μην περιμένεις να βρεις πολλά.
Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση σήμερα, θα έλεγα να σκεφτείς μήπως πας σε μεγαλύτερο κυβισμό. Τι 630 τέλη, τι 840. Πως μας πετσόκοψαν έτσι ρε Γιάννη, ε; Πως μας μάμησαν έτσι;
Το τι πρέπει να κοιτάξεις θα στο γράψω το απόγευμα. Αντιλαμβάνεσαι πως 20 ετών αυτοκίνητο χρειάζεται πολύ μάζεμα. Το αν αξίζει τον κόπο εξαρτάται από το πόσο βλαμμένος είναι ο καθένας. Εγώ έχω κάνει limit up, οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.