-
Ελπίζω ν βγαλει ακρη το παλικάρι. Να σας πω και εγώ την δικιά μου ιστορία πόνου. Ναυτικος γαρ πολυ νομίζουν ότι τα χρηματα τρέχουν από το παντελόνι. Ειχα ενα ε46 320ci εξακυλινδρο. Νοεμβρη του 20 ήμουν Σιγκαπούρη επισκευή. Αποφασίζω να το κανω 330 κρυφά από την γυναικα. Αυτό πιστεύω ηταν το μεγάλο λάθος. Πλήρωσα μετατροπη, σαλονι θερμενομενα ηλεκτρικο ιδιο χρωμα με το παλιό αλλά απο δεξιοτιμονο, φρενα μ3 πισω τετραπιστονα εμπρός, αναρτησης kw variant 2. Καινουργια τρόμπα βενζίνης. Η συμφωνία ηταν να μπει Δεκέμβρη το αμάξι μεσα ωστε όταν γυρίσω να είναι ετοιμο. Τα χρήματα δόθηκαν κασέρι. Το αυτοκίνητο μπήκε ιανουαριο. Μεχρι μεσα Φεβρουαρίου ηταν αφτιακτο. Το πήρα με όλα τα λαμπάκια και 2ο κυλινδρο ρεταρισμα. Μεσολάβησαν πολλα. Τα πραγματα οπως τα φρενα δν μπηκαν ποτε στο αυτοκινητο,ουτε το σαλονι. Εντελη το αυτοκινητο το εχω στείλει σε εξουσιοδοτημένο συνεργειο εχει ανοικτή το καπάκι, πλαναρισμα καινούργιες βαλβίδες. Τα πραγματα απο τον υποτιθεμενο φιλο μηχανικο τα εστειλα στο συνεργειο. Και τι να δω δν πηγαν τα φρενα, σαλονι λοιπαν χειριστηρια και ενα μηχανημα απο κατω απο το καθισμα. Η πισω γεφυρα δν ειχε αλαχθει φρενα ακομα απο 320. Το σασμαν το ειχε βιδωσει με λαθος βιδες οι οποιες μας εμειναν στο χερι. Με σκοπό να ξετρυπισουμε ξανα κολαουζα για να φτιάξουμε νέες βόλτες. Το μοτερ εγινε πενα, κατεβασμα καπακι, πλαναρισμα, νεες βαλβιδες, φλατζες , καθαρισμος εμβολων με νεα ελατηρια και συναφη και από μερα σε μερα θα μιζαρουμε. Το αστείο τις υπόθεσης οτι εγω έφταιγα και αν πάει μια μετατροπη απο την αρχή χαλια σε παει μπάλα. Να σας πω το πικρό της ιστορίας μέχρις στιγμής εχω δώσει 11000 και Ευτιχως που ο τελευταίος μηχανικός ειναι άνθρωπος και γνωστής. Ο υποτιθέμενος που ανέλαβε την μετατροπη αυτό το κάνει και καλα απο χόμπι και πήγα συστημένο αλλα που να ήξερα. Συγνωμη για το μακροσκελές του μηνύματος.
-
The Following 4 Users Say Thank You to Dimgor For This Useful Post:
bomberman 3.28 (04-06-21), nik200 (02-06-21), PetrosD (02-06-21), wheelman (04-06-21)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP