Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 5ο''

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα ήθελα να τονίσω την σημασία, των ''διαφορετικών'' τεχνολογιών μπαταριών, οι GEL, AGM, και EFB μπαταρίες, (που έχουν όλες οι μάρκες), διαφέρουν πολύ απο τις απλές, μην τα ισοπεδώνουμε όλα! όπως όλα τα πράγματα η τεχνολογίες της μπαταρίας, έχουν προχωρήσει πολύ! Το ''μυστικό'' (για το οποίο έστειλα e-mail στην BANNER για να σιγουρευτώ), είναι πόσα VOLT βγάζει το δυναμό του αυτοκινήτου, μιλάμε πάντα, για παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα,
    θέλοντας να βάλω AGM, μου απάντησε η BANNER, ότι εάν βγάζει 14,4V και πάνω, μπορώ να βάλω AGM! (όταν όλοι οι Έλληνες μου έλεγαν ότι ΔΕΝ κάνει το αυτοκίνητο για τέτοιες μπαταρίες), τρίχες κατσαρές θα έλεγα εγώ! το δικό μου στο ρελαντί βγάζει 14,6, οπότε άνετα μπορούσα να την βάλω, όμως η 60άρα ΔΕΝ χωρούσε στο κουτί!!! Δηλαδή δεν έκλεινε το καπάκι.........(έ όλοι έχουν τα ψυχολογικά τους), δεν μπορούσα να βλέπω την μπαταρία έξω, μου έβγαζε το μάτι! Προτίμησα EFB, που είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω! Επίσης, όλες οι μπαταρίες, ανάλογα την κίνηση του οχήματος θέλουν ''συντήρηση'' μην το ξεχνάτε αυτό! Δεν είμαι ''ειδικός'' λέω ότι διάβασα (πολύ), και ότι μου είπαν ηλεκτρολόγοι, και εταιρίες του εξωτερικού! Και κάτι άλλο σπουδαίο, με ένα πολύμετρο μετρήστε μήπως έχετε απώλειες!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliasb : 19-03-21 στις 11:36

2. The Following 2 Users Say Thank You to iliasb For This Useful Post:

BILL007 (19-03-21), dreamer (20-03-21)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο iliasb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και κάτι άλλο σπουδαίο, με ένα πολύμετρο μετρήστε μήπως έχετε απώλειες!
    για το αρχείο!

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Kαλησπερα!
    Ενω τον μαρτιο ολα πηγαιναν καλα, τελικα μετα απο 5χρονια και 9μηνες εμεινα απο μπαταρια...τον τελευταιο μηνα ειχα καταλαβει οτι πεφτει σιγα σιγα καθως το ''μπιμ'' που κανει ο συναγερμος ασθενουσε ελαφρως σταδιακα...τις τελευταιες 4 5 φορες που μιζαρα παρατηρησα και καποια δυσκολια σταδιακα αυξανομενη μεχρι που τελικα χτες παρεδωσε εντελως...εντωμεταξυ η προηγουμενη ακριβως διαδρομη που ειχα κανει ηταν μεχρι τον ορωπο και μαλιστα με αρκετα γρηγορη οδηγηση...μου εκανε εντυπωση το οτι επεσε τοσο αποτομα και ενω παντα εκανα μεγαλες διαδρομες με σπορ οδηγηση.

Τελοσπαντων, αν εχετε κατι να προτεινετε θα το εκτιμουσα πολυ...το βασικο μου κριτηριο ειναι να κλεινει το καπακι της μπαταριας, καθως αυτη που ειχα τωρα (exide με σφραγιδα bmw αγορασμενη απο σφακιανακη 55Αh 480A) ηταν ψηλη και το καπακι απλα ακουμπουσε επανω χωρις να κλεινει εντελως....αν βεβαια για να κλεινει το καπακι πρεπει να πληρωσω τα διπλασια τοτε ας μεινει με κενο
    Το αυτοκινητο ειναι Ε36 318is coupe.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP