-
Πριν λίγες μέρες έκανα τυπικά λάδια φίλτρα κ.λ.π. και είπα στον Καζάκο να κοιτάξει έναν θόρυβο που με ταλαιπωρεί
εδώ και 4-5 χρόνια...του είπα επίσης να τσεκάρει και βάσεις μηχανής αν και τις είχα αλλάξει πριν 75.000χλμ.
Ο θόρυβος αυτός είναι ένας συντονισμός που κάνει έντονα 1800-2000 στο ανέβασμα αλλά και στο κατέβασμα
των στροφών. Με είχε στοιχειώσει. Είναι στροφές που ο Ν42 δουλεύει άνετα και τετάρτη μες την πόλη που
σημαίνει ότι βρισκεται σε αυτήν την περιοχή πάρα πολύ συχνά. Είχα παει και στον ηλεκτρολόγο μου κάποια στιγμή
για να κλείσουμε ένα ραντεβού για ψάξιμο του θορύβου, δηλαδή ξήλωμα-βόλτα-ξήλωμα-βόλτα μέχρι να βρούμε τι
σκ@τ@ συντονίζει και μου έλεγε οκ να το κάνουμε αλλά δεν είναι μέσα από το ταμπλό σίγουρα! Μη σας κουράζω άλλο
τελικά αυτός ο διάολος ήταν οι βάσεις μηχανής...όταν αλλάχτηκαν οι μαμά, δεν ξέρω τι μάρκα μπήκαν αλλά ήταν
λίγο πιο κοντές και 'κάτσανε' και γρήγορα. Αυτές που μπήκανε τώρα είναι corteco και φέραν το μοτέρ ένα πόντο
πιο πάνω περίπου. Επίσης έχουν το ΒΜW σβησμένο δίπλα στο PN. Το αμάξι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ησύχασε. ΚΡΕΜΑ. Δεν το πιστεύω
μετά από τόσα καιρό. Επειδή έχω ακούσει αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις συστήνω όταν πάτε για βάσεις βάλτε
αυτές ! ! ! Ελπίζω να σωθούν και άλλοι από το μαρτύριο του τριξίματος!
-
The Following 3 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:
isou (17-03-21), pilot (17-03-21), wheelman (17-03-21)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP