Αρχικό μήνυμα απο
Kostas Maras
Λοιπόν έχουμε και λέμε οτι με 0,7 το μοτέρ σου.....απο την στιγμή που έχεις αφήσει το airflow meter επάνω συνήθως βγάζουν γύρω στα 190 με 200 άλογα και στην καλύτερη με την τουρμπίνα που είναι λίγο μεγάλη....άντε 10 με 15 άλογα ακόμα!
Δυστυχως το airflow meter δεν σε αφήνει να ανέβεις παραπάνω.......εαν το ζορίσεις......τοτε το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.....όσο καλο προγραμματισμό κι αν καταφέρεις να κανεις!
Σου γράφω τα παραπάνω διότι το project το εχω κάνει πριν απο εσένα και ξέρω πως είναι να χαλάς λεφτά......χωρις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και πίστεψε με είχα βάλει οτι καλύτερο επάνω για δουλέψει καλύτερα χωρις περιορισμό στα λεφτά.......τελικά ηταν χάσιμο χρόνου, χρήματος και φυσικά της στενοχώριας που δεν είχε την αντοχή να κρατήσει όσο φανταζόμουν!
Επίσης σου αναφέρω για να καταλάβεις.....το μοτέρ μου ηταν ηταν σφυρήλατο απο άκρη σε άκρη με boost controller, πυρομετρο και πολλά αλλα που αν αρχίσω και τα γράφω θα με πιάσει θλίψη ξανά.......εντελώς φιλικά για τα όσα σου έγραψα παραπάνω.......