Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: = SoS - Αγορα BMW Z4 E89 23i =

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω για την απαντηση.

Εχουμε πει να βρεθουμε θεσσαλονικη για τη μεταβιβαση. Οποτε σημερα το πηγε σε εναν αλλον εξιδεικευμενο για BMW αλλα οχι αντιπροσωπεια..Περιμενω νεα αλλα μαλλον μου ειπε ειναι το ρουλεμαν.

Εχω σκεφτει στη περιπτωση που μου πουν ρουλεμαν την ημερα της μεταβιβασης το πρωι να το παμε στη θεσσαλονικη σε εναν επισημο αντιπροσωπο, να του αναφερουμε τη διχογνωμια και να ελεγξει αναλογα.

Σε περιπτωση που και εκει μου πουν ρουλεμαν θα προχωρησω λεω στην αγορα. Τι λετε?

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς να ξέρω που και σε ποιον το πήγε,θα προτιμούσα να το πήγαινες σε κάποιον,δικής σου επιλογής, όχι φίλο η γνωστό του ιδιοκτήτη ,του οποίου συνεργείου .
    Και θα ήταν προτιμότερο πρώτα να το επισκευάσει και μετά να το αγοράσεις και βέβαια εφόσον έχεις πάρει και γραπτή εγγύηση για την εν λόγω επισκευή .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

Σας ευχαριστω!

Ναι εχω σκοπο την ημερα αγορας να παμε σε μια αλλη αβτιπροσωπεια, να αναφερω τι εχει συμβει και τι επισκευαστηκε ετσι ωστε να γινει ενας τελικος ελεγχος.

Δυστηχως η ευτηχως δεν υπαρχουν πολλα διαθεσιμα Ε89 σε λογικες τιμες για μενα τουλαχιστον οποτε ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι ισως αναγκαστω να το "γυρισω" σε SLK r171 αναγκαστηκα που δεν μαρεσει πολυ.

Γενικα ποια ειναι η αποψη σας για την αγορα Ε89 Ζ4 23i αυτοματο?

Υ.Γ πολυ θα ηθελα το 3λιτρο αλλα δυστηχως λογο τιμης αλλα και ισως μεγαλυτερων running expenses θεωρω δεν μπορω να το καλυψω η εστω θα πιεστω.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gtzoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι ισως αναγκαστω να το "γυρισω" σε SLK r171 αναγκαστηκα που δεν μαρεσει πολυ.

Γενικα ποια ειναι η αποψη σας για την αγορα Ε89 Ζ4 23i αυτοματο?
    Πολύ ωραίο καλούπι το Ε89 και καμία σχέση με το R171! Το κυριότερο ειναι ότι στη μια μιλάμε για το Ε89 ένα αυτοκίνητο με παραγωγή 2009-2016, ενώ το R171 είναι μιας πενταετία πιο παλιό 2004–2010, με ότι αυτό συνεπάγεται (τεχνολογία, χιλιόμετρα, χρήση).

Αυτό που βλέπεις εσύ αν επιτρέπεται πότε έχει παραγωγή? Έχεις κοιτάξει το vin του για να δεις με τι εξοπλισμό ήρθε? https://www.mdecoder.com/

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπερα! Οχι δεν ηξερα καν τι ειναι το VIN. Θα το τσεκαρω ομως. Ειναι του 2009 το αμαξι!

Συμφωνω καμια σχεση το ενα αμαξι με το αλλο, αλλα δυστηχως ειναι πολυ λιγα τα διαθεσιμα μεταχειρισμενα!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gtzoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα! Οχι δεν ηξερα καν τι ειναι το VIN. Θα το τσεκαρω ομως.
    Ειναι ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου. Δεν χρειάζεται να βάλεις όλα τα ψηφία, με τα τελευταία 7 βγαίνει το report

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραια, θα το τσεκαρω και θα σας ενημερωσω!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP