πιστευεω οτι ειναι αυτο που ειπες ,αναλογα το αυτοκινητο και τι κατασκευη εχει ο κινητηρας και το συστημα τροφοδοσιας.αναλογα μετα το καυσιμο και η χρηση,μην το ξεχναμε αυτο.ειχα ιταλικο παραγωγης '96 και καταπινε τα παντα,ποτε δεν εβγαλε ο κινητηρας ουτε ενα θεμα ασχετα αν αλλαξα ολα τα ηλεκτρικα.οπως ακουω και σημερα και διαβαζω κριτικες οδηγων με αλλες μαρκες-μοντελλα που παλι καταπινουν τα παντα.με ιδια χρηση .
στα δικα μας προφανως ειναι ετσι φτιαγμενα για ολα αυτα που ειπε ο πιο πανω που ειναι πολυ ευαισθητα στην κακη βενζινη και προκαλουνται αμεσως προβληματα. τα δικα μας ειναι κατι σαν δοκιμαστες βενζινων ας πουμε ...δεν μπορουν να καταπιουν τα σκαρτα καυσιμα με τιποτα.οποτε πρεπει να βαζουμε καταρχην καλο καυσιμο.τωρα 95- 100 ο καθενας το κρινει.παντως αυτο που διαβασα σε πολλα αρθρα που δεν τα εχω τωρα προχειρα ειναι οτι κινητηρες υψηλης θελουν πολλα οκτανια,το λιγοτερο 98 αλλα στην ελλαδα πρεπει να βαζεις τουλαχιστον 100 για να εισαι σιγουρος οτι εχεις 98 η' 95 οπως εχει ειπωθει ξανα και οτι δεν θα κανει πειρακια καποτε.καλυτερα λιγα χρηματα παρπανω στην βενζινη παρα μετα σε επισκευες διαφορων εξαρτηματων που δεν ειναι και φθηνα.

το θεμα χρηση τωρα ερχεται σε συνδυασμο με το παρπανω συμπερασμα του ευαισθητου συστηματος τροφοδοσιας.αφου ειναι ετσι φτιαγμενο πρεπει για να ειμαστε σιγουροι ορι δεν θα ''μπουκωσει'' να κανουμε βολτες 1 φορα την εβδομαδα με πολλες στροφες για ''καθαρισει'' λιγο το συστημα.μου το υπεδειξαν αυτο σαν συμβουλη και απο αντιπροσωπεια.το οποιο βεβαια τους μειωνει γιατι δεν αγορασαμε Μ αλλα ενα αυτοκινητο απλης χρησης ,μεταφορας και οχι αγωνιστικου τυπου για να μπουκωνει.κατι που βεβαια δεν χρειαστηκε ποτε στα παλια μου αυτοκινητα αλλα και τωρινα αλλων εταιρειων που ακουω.