-
Πονεμένη ιστορία...όχι για εμάς, για τα συνεργεία. Τα περισσότερα συνεργεία αποφεύγουν
την αλλαγή υγρών σαν τον διάολο το λιβάνι. Είναι πολύς ο μπελάς για λίγο κέρδος. Πολλοί τα
αλλάζουν με την σίριγγα μόνο το δοχείο (το έχω δει σε αντιπροσωπεία - όχι BMW πάντως), ενώ
οι περισσότεροι θα σου αναπτύξουν χίλιες δυο θεωρείες για να σε πείσουν ότι δεν χρειάζεται. Βέβαια
λίγοι έχουν δοχείο πίεσης με το οποίο θέλει ένα και όχι δυο άτομα για την εργασία.
Τέλος πάντων σε νορμάλ χρήση αν αλλάζονται κάθε δυο χρόνια, αλλά ακόμα και αν πιέζεις που και που
είναι μια χαρά τα μαμά ή κάποιο επώνυμο DOT4. Ανεπιφύλακτα ότι χρήση και να κάνεις βάλε σωληνάκια
υψηλής. Υγρά έχω βάλει MOTUL 5.1 και σε λίγο που κλείνω δυο χρόνια νιώθω ένα fade αλλά είμαι και
για τακάκια (65.000χλμ) οπότε δεν έχω ασφαλές συμπέρασμα τι φταίει. Τα DOT 5.1 είναι ένα υγρό
που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των 4 και 5 και είναι καλό για τους λίγο πιο πυροβολημένους.
Δλδ αν την ώρα που έχεις φερμάρει την στροφή, έχεις προλάβει να βγάλεις το ESP, έχεις κατεβάσει 2α
έχεις πάρει την γραμμή που πρέπει για να ξαπλώσει το μεταξόνιο της μπέμπας ΚΑΙ ΤΟΤΕ περνάει
κώλος τύπου Γιόχανσον ΑΛΛΑ εσύ αδιαφορείς και συνεχίζεις τοτε ναι...ανήκεις στην παραπάνω ομάδα. Βάλε 5.1
-
The Following 3 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:
dreamer (05-02-21), isou (05-02-21), wheelman (29-03-21)
-
Και εγω αυτη την περιοδο επειδη εχω βαλει καινουριους δισκους και τακακια θελω να βαλω και σωληνακια υψηλης στα φρενα μαζι με υγρα 5,1 καθως εχω 6 χρονια τα μαμα υγρα σε E36. Ξερει κανεις τι παιζει γενικα στο εμποριο απο μαρκες ποιοτητες κλπ για τα σωληνακια? Να προτιμησω κατι επωνυμο η να παω σε καποιον να τα φτιαξει? Αν εχει να προτεινει κατι καποιος θα με βοηθησει αρκετα.Ευχαριστω.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP