Σίγουρα κάποια θα υπάρχουν!!! Εννοείται!!
Μάλλον στο δικό μου του τα περιφερειακα του δεν ηταν τα σωστά και δεν συνεργάστηκαν καλα...?? Τι να πω? Όντως σε αυτα τα μοτερ οι περισσότεροι έχουν κρατήσει το block, αλλάζουν κεφαλή και πεταλουδες και, και , και....
Τα οποία λίγο να σε κοροιδέψει ο μάστορας, λίγο κι αυτός να μην ξέρει καλά τι του γίεται... το παίρνεις στο χέρι!
Ζάντες έχω 15'', ευθυγράμιση έχω κάνει πριν 2 μήνες!! Αλλά πέρα απο αυτό κάθε φορά που υπάρχει ανωμαλία στο δρόμο και εγώ πηγαίνω με πάνω απο 50km νομίζω ότι θα μου τρυπήσει μπροστά ο θόλος και θα δω την ανάστηση να πετάγεται!!! Δεκτές και προτάσεις!
Εδώ έρχεται το μεγάλο θέμα! Όταν λέω να ασχοληθεί,εννοώ ότι όταν του το πάω και του λέω ότι πχ: "Εχώ θέμα όταν το βάζω μπροστά το αυτοκίνητο, η μίζα θελέι πολύ ώρα μέχρι να πάρει μπρος.." και όταν πάω να το πάρω μου λέει όλα κομπλέ και ότι καθάρισε την τρόμπα και θα φτιάξει αυτό σε 1-2 μέρες,(πως θα φτιάξει? έτσι μόνο του??) είναι καλός μάστορας? Ασχολείται με e30? Και έχω κι άλλα τέτοια!! Τέλος όταν λέω να πηγαίνει όπως πρέπει, έννοώ ότι κανονικά ένα μοτέρ, το βάζεις μπροστά με τη μία, παίρνει κανονικά, δεν ανεβάζει θερμοκρασίες , οι βαλβίδες δεν κάνουν αρυθμίες κ γενικά όπως είναι λογικό να θές να δουλέυει το μοτέρ σου! Αυτό τον άνθρωπο δεν έχω βρεί ακόμα, να του πω τι θέλω ,τι κάνει, και κυρίως τι δεν κάνει το αυτοκινητό μου, να τα βρούμε σε αυτά που θέλω και να τελειώσει εκέι! Σε τέτοιο ΜΑΣΤΟΡΑ,να πηγαίνω, να χαίρομαι να του δίνω τα λεφτά μου!!!
BACK TO TOPIC