Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Honda civic ek vti....δεν τα φτιαχνουν οπως παλια (τα μοτερ...)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Διονυσος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι ενα εκπληκτικο αμαξι, αν ξεπερασει κανεις το styling, το μοτερ ειναι το καλυτερο της κατηγοριας..περα απο τα χαμηλα...6-7 ειναι πραγματικα υπεροχο.....διαβασε το review μ και θα καταλαβεις τι εννοω...

καλα χιλιομετρα να εχετε..απο καρδιας..

υγ1.....προσοχη στο δρομο γιατι το αμαξι δεν δειχνει οριο μπροστα....να το μαθετε σιγα σιγα..για να το χαρειτε ακομα παραπανω!!!!!
    υγ2...τα σασμαν ειναι λιγακι ευπαθες..το μονο που εχει ακουστει....
    Κατ'αρχην καλορηζικο και καλοταξειδο το αμαξι.
    Το σασμαν ναι εχει θεμα, δεν το εψαξα πολυ αλλα με τα λιγα που ειχα δει το προβλημα εστιαζεται στο συστημα συμπλεξης/αποσυμπλεξης που οταν οι θερμοκρασιες ανεβαινουν (αν μου επιτρεπεται να το πω απλα) καθε φορα που αλλαζεις ταχυτητες ειναι σαν να το κανεις (τροπω τινα) με "μισο αμπραγιαζ". Επισης ειχαν θεμα με τα συγχρονιζε στις γρηγορες αλλαγες.
    Δεν ξερω τι και σε ποιο βαθμο εχουν βελτιωσει.
    Ταπεινη μου γνωμη παντως να μην αλλαζει πολυ γρηγορα τις ταχυτητες και να αλλαζει λαδι κινητηρα καθε 5000χλμ ή μια φορα το χρονο (οτι ερθει πρωτο) και βαλβολινες καθε 20.000χλμ
    Ειναι μεγαλο λαθος να πεσει στην παγιδα του "Δεν σπαει δεν χαλαει", μηχανικος ειμαι με εκτος των αλλων εμπειρια και απο R&D γνωστοτατης μαρκας αυτοκινητων. Αν εχω να πω κατι ειναι πως ολα χαλανε ειδηκα αν δεν εχουν τη συντηρηση που πραγματικα χρειαζονται (και οχι αυτη που το μαρκετινγκ αρεσκεται να "πουλαει").

Και παλι καλορηζικο στο παιδι.

2. The Following 3 Users Say Thank You to mechanic For This Useful Post:

nik200 (07-09-20), nikos valvetronic (07-09-20), steliose36 (07-09-20)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP