Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Αντλια βενζινης- Αντλια νερου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    https://t.me/pump_upp
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα.
    Διαβάζοντας το νήμα, θυμήθηκα πως πως είχα το ίδιο πρόβλημα (όχι σε bmw αυτοκίνητο).
    Όπως το έγραψες "δυσκολέυονταν να πάρει μπροστά ενώ γυρνούσε η μίζα κανονικά".
    Το άφησα έτσι, μάλιστα μου είχε πει και ένας μηχανικός πως είναι μπουκωμένο! Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει να δουλεύει η αντλία νερού με 36 βαθμούς θερμοκρασία και να βλέπω το δείκτη να ανεβαίνει και άναψε η ένδειξη στοπ.
    Καλο είναι έστω και προληπτικά να αλλαχθεί γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα τη στιγμή που το χρειάζεσαι (σου έχει δείξει σφάλμα).
    Μπορεί να μη σου ξαναπαρουσιάσει τίποτα και ποτέ αλλά αν σταματήσει να δουλεύει θα ταλαιπωρηθείς όπως εγώ.

Το ερώτημα είναι, αν είναι αντλία βενζίνης δε θα σου έκανε έστω μια ανακοπή πάνω στην επιτάχυνση?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis76 : 13-07-20 στις 09:59

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tolis76 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα.
    Διαβάζοντας το νήμα, θυμήθηκα πως πως είχα το ίδιο πρόβλημα (όχι σε bmw αυτοκίνητο).
    Όπως το έγραψες "δυσκολέυονταν να πάρει μπροστά ενώ γυρνούσε η μίζα κανονικά".
    Το άφησα έτσι, μάλιστα μου είχε πει και ένας μηχανικός πως είναι μπουκωμένο! Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει να δουλεύει η αντλία νερού με 36 βαθμούς θερμοκρασία και να βλέπω το δείκτη να ανεβαίνει και άναψε η ένδειξη στοπ.
    Καλο είναι έστω και προληπτικά να αλλαχθεί γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα τη στιγμή που το χρειάζεσαι (σου έχει δείξει σφάλμα).
    Μπορεί να μη σου ξαναπαρουσιάσει τίποτα και ποτέ αλλά αν σταματήσει να δουλεύει θα ταλαιπωρηθείς όπως εγώ.

Το ερώτημα είναι, αν είναι αντλία βενζίνης δε θα σου έκανε έστω μια ανακοπή πάνω στην επιτάχυνση?
    καλησπερα,

Λοιπον αυτο που γραφεις πιθανολογw εχει βαση, Στο προβλημα τωρα, συνεχισε να το κανει και καμια φορα στο τοσο δεν επαιρνε και καθολου μπροστα οταν ηταν ζεστο. Στα συνεργεια ακουσα απο αντλια βενζινης χαμηλης, υψηλης αλλα και μπουζι ...καποιο απο ολα αυτα... κοστη απαγορευτικα ..

Οσον αφορα την αντλια νερου συνεχιζαν να μου λενε πως ειναι ασχετη με το θεμα αυτο και πως αργα η γρηγορα ομως πρεπει να αλλαχθει γιατι θα με αφησει.

Μια μερα λοιπον και φευγοντας απο το συνεργειο που το ειχα παει για τη διαγνωση και μια ακομα γνωμη ,, μετα απο κανα χιλιομετρο στο καυσωνα αναψε το κιτρινο λαμπακι θερμακρασιας,, νατη η αντλια. Κανω στην ακρη σβηνω και για καμια ωρα μεχρι να κρυωσει αυτο ακριβως ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ... σαν να ειχε μπει σε safe mode οπως μου ειπαν απο το τηλ... μολις κρυωσε και πηρε μπροστα το πηγα πολυ σιγα στο συνεργειο με προσοχη (πολυ κοντινη αποσταση 500 μετρα φαση) οπου και μου αλλαξαν αντια νερου.

Εκτοτε δεν εχει ξαναδυσκολευτει να παρει μπροστα... μηπως ηταν προληπτικο απο τον εγκεφαλο γιατι εβλεπε την αντλια νερου να υπολειτουργει που και που... θ δειξει

Παντως κοστη αλλαγης μπεκ ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP