Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Supercharger Z4 e85 3.0i

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα,όλο το ταξίδι αξίζει .
    Έχει προσδοκίες αγωνία κυρίως σπατάλη χρημάτων και τέλος το αποτέλεσμα που ακολουθείται από ενθουσιασμό απογοήτευση η μια ντεμί κατάσταση όπου την μεταφράζω ως αρνητική με ότι αυτό σημαίνει .
    Η καρότσα αν στηθεί σωστά (όπως αναφέρει σε προηγούμενο ποστ και ο nik200 )είναι μια χαρά .
    Και είναι προϋποθέσεις για να είσαι ασφαλής πάνω απ όλα .
    Πιθανότατα τα χρήματα να είναι και παραπάνω από το να βρεις κάποια άλλη λύση διαφορετικού μοντέλου που θα έχεις και περισσότερες δυνατότητες αναβάθμισης ακόμα και με λιγότερα χρήματα .
    Γιατί όπου υπάρχει μηχανική βελτίωση σίγουρα θα χρειάζεται και περιφερειακή .
    Δεν είμαι βέβαιος πως σε έχουμε πείσει και δε θα μπεις σε κάποια διαδικασία αλλά οκ .
    Όπως και να έχει είμαστε δίπλα σου για να συζητάμε ότι θέλεις και ότι τελικά αποφασίσεις να κάνεις
    Xαχα δεν εχω πειστει ακομα οντως αλλα οσο υπαρχουν τετοιες αμφιβολιες μου βαζουν φρενο.

Βεβαια και πριν παρω το αμαξι ελεγα δε θα το παρω και μια μερα, κυριολεκτικα μια μερα πηρα τον προηγουμενο κατοχο τηλεφωνο πηγα το ειδα το πηρα...

Σας ευχαριστω που οντως ειστε διπλα μου και οχι μονο σε μενα, σε καθε μελος και βοηθατε.Ειναι πολυ σημαντικο για καποιους απο μας που δεν εχουμε την εμπειρια ουτε τη γνωση για πολλα πραγματα..
    Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
    ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

2. The Following 3 Users Say Thank You to TOMIS For This Useful Post:

deepBLUE (10-04-20), nik200 (13-04-20), nikos valvetronic (12-04-20)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP