Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
γεια σας,επαναφερω ξανα το θεμα γιατι εχω και εγω διαρροη λαδιων.αποτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεια εχει διαρροη απο αντλια κενου και πεταει τα λαδια εξω,στην εξατμιση,ειναι μικρη η διαρροη αλλα πρεπει να φτιαχτει φυσικα.τωρα αυτοι λενε οτι δεν επιδιορθωνεται,πρεπει να αλλαχτει ολοκληρη,ειναι απο τα λιγα μοντελλα που δεν φτιαχνεται.επισης εχουν γραψει να αλλχτουν και οι 3 φλατζες.θεωρω οτι τα αλλαζουν ολα αν και ισως δεν χρειαζεται για προληπτικους λογους μερικα αλλα και γιατι εχουν βρωμισει απο λαδια.η ερωτηση μου ειναι αν βρω λαστιχακι για μεσα στην αντλια,αλλαζεται? γιατι μερικοι σε εξιδικευμενα μου λενε ναι αλλοι μου λενε οτι αυτη δεν ανοιγει,δεν επιδιορθωνεται. τι γνωριζετε? δεν ειναι. το θεμα μονο τα χρηματα που ειναι πολλα για εξαρτημα,αλλα οτι μου ειπαν οτι θα ειναι αναλωσιμο και μετα την αγγυηση 2 χρονων μπορει να ξαναχαλει.οποτε τζαμπα χρηματα.κατι σαν τον νοξ.οποτε θα ηθελα να ξερω χωρις να παιζουμε με τα φρενα αν μπορει να επισκευαστει εκ των εσω,λαστιχακι δλδ.χωρις προβλημα.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP