Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου ειμαι ενας απο τους λιγους που δεν αγχονονται, εχω κανει κινησεις οι οποιες την στιγμη που τις εκανα φαινοταν να ηταν σωστες, τι θελω να πω, πχ δωσανε το δικαιωμα να παρουμε και 2-3-4 αυτοκινητα χωρις καμια επιβαρυνση,μετα μπορουσες να παρεις μεγαλο κιβυκων αυτοκινητο και τελος σου λενε πληρωσε τελη κλπ κλπ, μετα απο αυτα αναγκαζεσε να πουλησεις το μεγαλο δηλ το σκοτωνεις γιατι με τα μετρα δεν μπορεις ουτε τελη κυκλοφοριας να πληρωσεις, αρα αναγκαζεσαι να σκοτωσεις το μεγαλο και να παρεις κατι πιο μικρο, μετα σου λενε τελος τα τελη και αυξηση της βενζινης, ωραιααααααα ποσο χρημα εχει χασει καποιος με ολα αυτα??????? αρα τι πρεπει να γινει????????? τι λυση να ψαξω να βρω και να κανω αφου αλλαζουν απο την μια ημερα στην αλλη????? πες μου μια λυση η οποια να βγω κερδισμενος, εισαι για κατι σιγουρος????????? εστω και για 1 χρονο χωρις να χασεις χρημα??????? τελος παντον ο καθενας ξερει τα δικα του
Καταρχάς δε μίλησα επιθετικά και δεν είναι αυτός ο σκοπός του ποστ μου, δεν υποννοώ ότι το έκανες εσύ, απλά για να εξηγούμαι.

Για τα τεκμήρια ρε παιδιά,πιαστήκαμε αδιάβαστοι, με συγχωρείς πάρα πολυ.

Γιατί το 04 είχαν πει για πάγωμα ΟΧΙ κατάργηση των τεκμηρίων.

Κρύψαν αν θες την αισχρότητά τους σε μια αδιαφανή λέξη.

Έχεις δίκιο ότι μας πιάσαν μ@@@@κες το ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Από την άλλη όμως βλέπω συνεχώς τα ίδια όσον αφορά το αέριο.

Δλδ κάποιος ενθουσιασμένος από τις τιμές, κάθεται ψάχνει γράφει , αναλύει τα περί κίνησης με αέριο, και βγαίνουμε όλοι οι υπόλοιποι και λέμε ότι ΑΝ γίνει θα ανέβει η τιμή και θα πάρουμε τα @@ μας.

Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα αποτύχει, και αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα κερδίσεις από την μειωμένη τιμή.

Προς το παρών φαίνεται το αέριο να είναι μερική λύση αν το θες και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Αυτό λέω και μόνο.

Δε μπορεί δλδ να καταδικάζουμε μια κίνηση την οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κάνει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι εννοεις?
Σπύρο δες παραπάνω θα καταλάβεις πιστεύω, αν όχι εδώ είμαι.

Ρε σεις μεταξύ σοβαρού και αστείου τώρα.

Μυαλό έχουμε, όρεξη από ότι βλέπω περίσεεια.

Γιατί δεν ανοίγουμε ένα νήμα για εναλλακτικά καύσιμα ή εναλλακτικούς τρόπους μείωσης του κόστους μετακίνησης;

Ένα subforum παράδειγμα, που να λέει ο καθένας τρόπους εξοικονόμησης καυσίμου, είτε αυτό είναι στον τρόπο οδήγησης είτε χρησιμοποιώντας εναλλακτικά καύσιμα, είτε παραθέτοντας πηγές και αναλύσεις με το τι εναλλακτικά καύσιμα μπορεί να κάψει ένα μοτέρ.

Δλδ να μην έχουμε μόνο συζήτηση για μπαξίματα και τέτοια, αλλά καιγια θέματα οικονομίας στην μετακίνηση με το Ι.Χ. μας και ο καθένας να γράφει ότι ξέρει τεκμηριωμέν;