Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Θέμα: Blstein b4 + ελατηρια χαμηλωματος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η προηγουμενη αναρτηση που ειχε το αυτοκινητο ηταν η κιτρινη με το λεπτο καλαμι με τα μαμα ελατηρια...επειδη ειχαν περασει αρκετα χρονια αλλαξαμε σε μαυρα bilstein για ανεση και βαλαμε τα ελατηρια απο το is ...η διαφορα ηταν πολυ λιγη.... ισως επειδη ειχαν μαλακωσει τα κιτρινα δεν ξερω.. παντως το αυτοκινητο πλεον εχει την ιδια σκληροτητα σχεδον με πριν αλλα με πιο ανετη απορροφηση των ανωμαλιων..εγω περιμενα το αυτοκινητο να γινει φουλ μαλακο αλλα τελικα ειναι πιο σκληρο απ οτι περιμενα...θεωρω πως εχει καλο συνδιασμο ανεσης και κρατηματος...το αμαξι φοραει και 16αρες...επισης για ποιο λογο μειωνεται η ζωη του αμορτισερ εαν δουλευει σε λιγο μετατοπισμενο ευρος ??? Δεν εννοω να τερματιζει και να κοπαναει απλα το εχω σαν απορια τι αλλαζει..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///Maniac Εμφάνιση μηνυμάτων
    .επισης για ποιο λογο μειωνεται η ζωη του αμορτισερ εαν δουλευει σε λιγο μετατοπισμενο ευρος ??? Δεν εννοω να τερματιζει και να κοπαναει απλα το εχω σαν απορια τι αλλαζει..
    Λογικα κατι τετοιο συμβαινει . Δεν εχει προδιαγραφες για χαμηλωμα . Παντως εχε υπ οψην σου οτι και οπως ειναι τωρα μετα απο καποια χιλιομετρα χρηση ισως κατσει λιγο ακομα σε υψος οπως και σε σκληροτητα . Αμα ειναι ολοκαινουργια ισως να περιμενες λιγο ακομα πριν να κανεις καποια αλλαγη στα ελατηρια
    bbs rules ....

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα εχουμε καποιους μηνες εχουν στρωσει...αλλα με ενοχλει πολυ που χασκει η μουρη τοσο ψηλα... πισω ειναι νορμαλ...σαν σκληροτητα τα ελατηρια του 316 με του 318ις εχουν καποια διαφορα? η μονο το υψος αλλαζει?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP